Add Personal

Sådan tjener jeg penge på bloggen

Dette indlæg er lavet i samarbejde med YoHype.dk

Hey guys <3

Jeg får ofte spørgsmål omkring, hvordan jeg tjener penge på at blogge. Mange er først og fremmest slet ikke bevidste om, at blogging kan være et vellønnet arbejde som et hvert andet. Jeg vil ikke udtale mig om, hvor meget jeg præcis tjener på at blogge. Alligevel vil jeg gerne løfte sløret en smule ved at afsløse, at jeg er langt bedre timelønnet end jeg ville være hos en virksomhed i en alder af 17 år. Dette skyldes ikke altid den høje løn, men at jeg eksempelvis tidligere, har skrevet et blogindlæg til 300 DKK på 30 min., hvilket altså giver en timeløn på 600 DKK. Der er flere forskellige måder at tjene penge som blogger, men de to mest hyppige er affiliates og betalte indlæg.

Affiliates

Affiliates fungerer således, at du linker til en anden virksomhed. Hver gang en læser klikker sig ind og køber noget på virksomhedens hjemmeside, tjener du en procentdel af deres ordre. Hos nogle virksomheder kan du tjene hele 20% af kundens ordre! Dette er noget, jeg først er begyndt at benytte mig af i det nye år, så i øjeblikket er dette på prøve her på bloggen.

Betalte indlæg

Alle de penge jeg indtil videre har tjent her på bloggen, er tjent gennem betalte indlæg. Dette koncept er meget simpelt: En virksomhed betaler dig for at skrive et blogindlæg (på normalt 300 ord) om virksomheden mod betaling. Det er meget forskelligt, hvor meget en virksomhed er villig til at betale for et blogindlæg. Dette afhænger af, hvor mange besøgende du har hver måned.

Yohype.dk

Jeg tjener størstedelen af min bloggerløn hos Yohype.dk. YoHype bygger på ideen om at gøre influent marketing nemt, hurtigt og sikkert. Denne platform gør det muligt for bloggere, youtubere og instagrammere, at kunne leve af vores passion for content creation. De tilbyder derfor kun betalte influent jobs fra de bedste brands, og arbejder for at skabe et overskueligt og gennemsigtigt marked, hvor influenter og brands samarbejder på retfærdige vilkår. Jeg er helt vild med YoHype, som har gjort kommunikation og samarbejde mellem bloggere som mig og virksomheder langt mere overskueligt og ligetil! Jeg har kun haft gode oplevelser hos YoHype, hvor personale altid står klar til at hjælpe, hvis problemer skulle opstå.

Inden jeg slutter dette indlæg af, vil gerne understrege, at blogging ikke er noget man skal lave for pengenes skyld! Jeg ELSKER det jeg laver og at jeg kan tjene penge på det, er kun en bonus. Hvis man som jeg, drømmer om at starte en karriere gennem blogging, er det ubeskriveligt vigtigt at være passioneret omkring det man skriver om. Det nytter ikke noget at lave din blog om til en ren pengemaskine, da dine læsere ønsker at kunne mærke dig i dine indlæg. ELSKER du derimod at skrive og vil gøre dette til din levevej, så opret en blog, hvis ikke du allerede har gjort det! Dernæst anbefaler jeg dig, at oprette en profil hos Yohype, så du kan komme i kontakt med virksomhederne og få sat gang i dit projekt! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar