Fashion

OUTFIT // The perfect coat for spring

Hey guys <3

I weekenden, var jeg i sommerhus med min skønne kæreste, hvor han tog disse billede af mig (læs om vores kærestetur HER).  Jeg har fået rigtig mange komplimenter på min frakke, som er yderst eftertragtet i øjeblikket! Min frakke er fra ONLY, hvor den lynhurtigt blev udsolgt… Jeg var dog så heldig at blive skrevet op til frakken i en str. XS hos Zalando. Omkring klokken 23:30 en mandag aften, modtog jeg en mail, hvor der stod at den nu var på lager i min størrelse, så det var bare med at slå til – and I did <3

Frakken er en smule kold, at have på her til vinter – i hvert fald hvis man er en lille frossenpind som mig. Jeg har derfor valgt først at bruge den til hverdag, når varmen begynder at komme tilbage til foråret.

Er du også helt vild med denne frakke? Den er tilbage på lager hos Zalando, og så endda sat ned med -20%! Skynd dig at slå til! <3

Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  11. januar 2018 den 10:38

  Virkelig flot outfit ❤️

 • Svar
  Ea
  11. januar 2018 den 11:16

  Virkelig fint outfit <3 jakken er super flot!

 • Svar
  Emma Engmark
  11. januar 2018 den 20:20

  Sikke en lækker frakke ;*

 • Svar
  Freja
  11. januar 2018 den 22:49

  Hvor er det bare en fin jakke, har selv kigget efter noget lignende. Må lige forbi Zalando og kigge 😉

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  12. januar 2018 den 11:52

  Åh, der var du heldig – den er godt nok også fin!
  – A

 • Skriv kommentar