Personal

My 17th Birthday

Hey guys <3

D. 2. januar blev jeg ét år ældre, og kan nu nyde at være nogenlunde samme alder, som min omgangskreds – dog kun få måneder til de fylder 18-19 år, hahah. I har måske undret jer over at jeg er 2.G’er, men først nu er fyldt 17 år? Det er i hvert fald noget, jeg hører meget for, men sådan er det at være januarbarn – du er enten én af de ældste i klassen eller én af de yngste. Jeg startede i skole da jeg var 5 år, og har altså altid været en af de yngste, men det er nu meget hyggeligt at være klassens putte <3

I år fejrede jeg min fødselsdag med to fødselsdagsfester, som I kan læse om og se billeder fra lige her:

Familiefødselsdag // 2. januar

I går fejrede jeg min fødselsdag derhjemme med min kæreste, forældre og bedsteforældre. De var inviteret til eftermiddagskaffe, som stod på nybagte boller, varm kakao og kagekone. Til aftensmad fik vi flødekartofler, en lækker salat samt kyllingespyd og -bryst. Til dessert fik vi min fars hjemmelavede chokolademousse, som har være min fødselsdagstradition siden jeg var helt lille <3

Det var en meget stille og rolig fødselsdag efter en lang nytårsaften og tømmermænd. Jeg mindes ikke nogensinde, at have været så udmattet på min fødselsdag som i år! Det var altså meget rart bare, at kunne slappe af og hygge sig med den nærmeste familie.

Fødselsdagsfest for klassen og veninder // 3. januar

I dag – dagen efter min rigtige fødselsdag – har jeg fejret fødselsdag med min klasse, mine bedste veninder og min skønne kæreste. Jeg har i år valgt, at fejre min fødselsdag på en mere hyggelig måde, frem for fest og druk. Fødselsdagsfesten blev derfor holdt på Café Velvet, hvor der var inviteret til kæmpe brunchbuffet. Det var skønt at se hvor mange, der kunne komme og fejre mig, men dette er jo også en af fordelene ved at have fødselsdag i juleferien! 😉

Ta’ et smut forbi bloggen igen på fredag, når jeg viser alle min fødselsdagsgaver frem! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  3. januar 2018 den 14:24

  Tillykke med i går og hvor ser det bare hyggeligt ud!❤️

 • Svar
  Ea
  3. januar 2018 den 17:34

  Hvor ser det hyggeligt ud. Det lyder til at du blev fejret med manér 🙂
  Tillykke med fødselsdagen!

 • Skriv kommentar