Personal

Kærestetur i sommerhus

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter.

Hey guys <3

Denne weekend er min fantastisk skønne kæreste og jeg taget i sommerhus for at få kærestetid sammen.

Torsdag aften købte vi ind til weekenden og fik pakket alle vores mange tasker, så det hele var klar til at smide ind i bilen fredag, hvor Marcus hentede mig ved gymnasiet, da jeg fik fri. Turen gik mod Skjern og det tog ca. 1 time og 15 min. før vi var fremme ved sommerhuset. Fredag gik med at få pakket ud, spise aftensmad og drikke cocktails, og til sidst slappede vi af i boblebadet med et glas champagne og duften af de skønneste lys fra Lykke We.

Lørdag morgen stod vi sent op og spiste lækker brunch bestående af æg, rundstykker, kyllingespyd, smoothie og juice. Marcus og jeg kan aldrig blive enige om hvilken juice vi skal købe, da han bedst kan lide appelsinjuice mens jeg selv bedst kan lide multijuice. Derfor ender vi altid med at købe hver vores juice, haha.

Efter vores brunch, tog vi et hurtigt smut ned i Skjern by, hvor vi fik kigget i butikker inden de lukkede 13:00. Vi havde ikke lige regnet med at de lukkede så tidligt, så det blev altså et hurtigt kig i butikkerne.Lørdag aften fik vi, efter en tomatkrise med rådne tomater, købt ind og lavet en lækker ret spaghetti med tomatsauce, parmesanost og pølser (kun til Marcus). Da vi først fik aftensmad omkring 20:45, blev det til filmaften med aftensmad. Efter aftensmaden var der lækker chokolade og en skøn stemning med mine elskede duftlys fra Lykke WeI dag, skal vi ud at gå tur langs vandet efter brunch. Vores sommerhus ligger nemlig kun 700 meter fra Vesterhavet, så det er oplagt med en gåtur langs stranden. Nå så vi kommer hjem igen, skal der varmes op i saunaen og sættes gang i boblebadet for sidste gang, inden vi rejser hjem i aften.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  7. januar 2018 den 13:36

  Det både lød og ser ud som om I havde en dejlig tur 😀 <3

 • Svar
  Michelle
  8. januar 2018 den 6:46

  Det lyder som i havde en god kærestetur i sommerhuset.

  Rigtig god mandag’

  Michelle

  http://twenty7bymichelle.com

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   8. januar 2018 den 9:17

   Det havde vi!❤️ Rigtig god mandag til dig også!

 • Svar
  Caroline Bopp Thomsen
  8. januar 2018 den 17:06

  Orgh I er da gået all in på den kærestetur! Må være vildt lækkert! <3

 • Skriv kommentar