Personal

Kærestens penge i mine hænder

Dette indlæg indeholder reklame.

Hey guys <3

Tidligere på ugen, gjorde min kæreste og jeg noget meget impulsivt! Long story short… Min kæreste og jeg, havde  begge overvejet at købe en urboks, så vi kunne samle alle vores ure ét sted. Vi tog derfor et smut forbi DitUr.dk, hvor vi fandt den fineste urboks til 12 ure. Inden vi afsluttede vores ordre, ville vi lige se om andet fra hjemmesiden fristede. Marcus ville gerne have et nyt ur, men da der var mange ure og vi langt fra kunne komme til enighed omkring hvilke ure, der var flottest, tog han en noget drastisk beslutning. Han lod mig vælge hvilket som helst ur på hjemmesiden, så han kunne prøve noget anderledes fra det han selv ville have købt! Jeg sad længe og forsøgte at vælge mellem to ure, men til sidst kom jeg frem til at det skulle være dette ur:

Vi modtog pakken allerede morgenen efter bestillingen. Jeg var vildt spændt på at se hans reaktion, og om han ville beholde uret! Det er jo som at købe en speciel gave til den man elsker, dog for hans penge haha, så jeg glædede mig rigtig meget til at han skulle åbne pakken. Han synes heldigvis lige så godt om uret, som jeg gør – hvis ikke endnu mere. Det var altså et rigtig godt køb, og uret passer perfekt i vores nye urboks, hvor vi har samlet alle vores ure. Jeg synes personligt at det er ret sødt, at være fælles om en urkasse; det er et lille skridt tættere mod at flytte sammen <3

Uret kan købes HER og urboksen HER.

Det har uden tvivl været en sjov oplevelse, at stå med hans penge i mine hænder og selv have 100% indflydelse på hans køb. Hopefully er dette noget vi vil fortsætte med i fremtiden! Næste gang er det måske ham, som bliver overladt i en tøjforretning med min pung? Det må vi se, hahah <3

Husk at I kan få -15% rabat hos DitUr.dk med rabatkoden “ES15”! 

Ville I ture overlade jeres penge til en anden? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Emilie
  26. januar 2018 den 19:49

  Sikke en god ide, og en fremragende måde at udstille (og opbevare) sine ure sammen!

 • Svar
  Camilla
  27. januar 2018 den 10:53

  Virkelig smart idé at dele urboksen, hvis man ikke selv kan fylde den ud, så den ikke bare ser tom ud❤️

 • Svar
  Camilla Rahbech
  28. januar 2018 den 12:53

  Wow, det ser super godt ud! Og vildt lækre ure *-* For at besvare dit spørgsmål, så ja, jeg ville sagtens ville turde overlade mine penge, til en person jeg stoler på 😀

 • Svar
  Chanette
  28. januar 2018 den 19:12

  Haha hvor fedt! Nice at han turde lade beslutningen være i dine hænder og så fandt du det helt rigtige. De situationer hvor jeg ville lade mine penge være i en andens hænder, ville nok være, hvis jeg var i et center, hvor jeg nemt ville blive fristet. Haha. Godt indlæg! <3

 • Svar
  Ea
  28. januar 2018 den 23:09

  Fedt at han turde lade dig bestemme! Og god ide med urboksen – det ser super fint ud <3

 • Skriv kommentar