Add

Føler du dig sikker online?

Dette indlæg er sponsoreret af kamerasikkerhed.dk

Hey guys <3

Mange af jer tænker måske ikke over, hvor let det er for andre, at hacke sig ind i kameraet på jeres mobiler, iPads, computere mm. Jeg blev først bevidst omkring dette for omkring et halvt års tiden siden. Siden da, har jeg haft et klistermærke til at dække mit webcam på min Macbook. Jeg har dog længe været træt af, hvor grimt dette så ud, men heldigvis er der endelig skabt en løsning på dette problem!

Hvis du vil beskytte dig imod, at hackere kan følge med via dit webcam, er denne ultratynde webcam-skjuler fra  kamerasikkerhed.dk den perfekte løsning. Du behøver ikke have et klistermærke over dit webcam, og du kan nemt selv bestemme, hvornår dit webcam er aktivt, ved at flytte slideren til siden.

Webcam-skjuleren er i rustfrit stål og påsættes nemt på alle dine enheder. Den passer til bærbare computere, tablets, stationærer computere (f.eks. iMac) samt smartphones. Webcam-skjuleren er produceret af materiale i høj kvalitet. Den påvirker ikke nedklapning af din computer og den ridser ikke computeren. Du sætter den nemt på med selvklæbende tape fra 3M. Skjuleren er meget lille og diskret: Længde: 1,2 cm., højde: 0,7 cm.

Med denne fantastiske, diskrete webcam-skjuler, føler jeg mig sikker online. Føler du dig sikker online? <3

Køb din egen webcam-skjuler nu hos kamerasikkerhed.dk for kun 69 DKK!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  18. januar 2018 den 9:58

  Jeg venter også selv på at modtage min og jeg er vild med idéen og jeg tror helt sikkert at man vil føle sig mere sikker og helt sikker på, at man ikke vil føle sig overvejet eller utryg <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   18. januar 2018 den 18:46

   Dejligt! Jeg føler mig meget mere sikker nu❤️

 • Svar
  Barbara
  18. januar 2018 den 12:36

  Den er da smart. Jeg har pt et stk materet tape på. Det ser knap så pænt ud.

 • Svar
  Eline Tychsen
  18. januar 2018 den 12:49

  Det er en fed ide – det kunne jeg virkelig godt overveje!

 • Svar
  Ea
  18. januar 2018 den 12:50

  Virkelig god ide! Jeg benytter mig i øjeblikket selv et klistermærke, og det ser virkelig dumt ud..

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   18. januar 2018 den 18:50

   Hahah, så kunne du jo overveje at udskifte dit klistermærke med en webcam-skjuler😉

  Skriv kommentar