Fashion New Years Eve

My Outfit for New Years Eve

Hey guys <3

Vi nærmer os det nye år, men lad os da lige tale om, hvor vildt et år 2017 har været! Det har været så fedt at se, hvor mange der hver dag følger med på bloggen, og lad os da ikke glemme alle de søde beskeder, jeg har modtaget. I er for skønne og dette år, har uden tvivl været en sand fornøjelse! <3

I år fejrer jeg nytårsaften hos min kæreste med nogle af vores venner. Det bliver noget helt nyt, at fejre nytår med en kæreste, og jeg glæder mig vildt meget! 2017 har været fest og farver siden jeg mødte Marcus tilbage i april, så jeg ser uden tvivl frem til at springe ind i 2018 med ham. Det bliver en vidunderlig aften, og til en vidunderlig aften, hører et lækkert outfit! Her ser I mit outfit til nytårsaften:

Jeg har vovet mig ud i et lidt vildere outfit med en gennemsigtig glitterbody, en sød nederdel og min guddommeligt smukke jakke, som jeg fik af Marcus i julegave! Jeg har ligeledes skruet op for mine accessories med at par lange, sølv øreringe. Jeg købte øreringene i anledning af Marcus’ 18 års fødselsdag i august, og nu er det på tide at finde dem frem igen. Med mig, har jeg som altid en taske – denne gang min fine skuldertaske fra GUESS, som passer perfekt til mit grå og sølv outfit.

Stjæl stilen:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  27. december 2017 den 17:48

  Er vild med dit outfit! Specielt din trøje og nederdel😍

 • Svar
  Camilla Schultz
  27. december 2017 den 17:57

  Rigtig fint outfit

 • Svar
  Line Christensen
  28. december 2017 den 16:54

  Sikke en fin glimmerbluse!

 • Svar
  simone
  28. december 2017 den 19:01

  Mega sød top! <3

 • Skriv kommentar