New Years Eve

My Goals for 2018

Hey guys <3

I morgen er det nytårsaften, og som en del af traditionen, har jeg sat mig nogle mål for det kommende år. Jeg er ikke typen, som ren faktisk formår at leve efter disse nytårsfortsæt, men det er som sagt en del af traditionen og den holder jeg ved 😉

Prioritere skolen højere

Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke ligefrem har været den bedste til at følge med i undervisningen den første halvdel af 2.G. Om det så handler om, at mine to nye fag (naturgeografi og religion) ikke ligefrem er the shit eller om jeg blot er skoletræt, kan jeg ikke lige sætte en finger på – koncentrationen har i hvert fald bare ikke været der! Lektierne har jeg desværre heller ikke været for god til at lave hver dag… ups.

Fremadrettet, vil jeg derfor forsøge at blive bedre til at koncentrere mig i undervisningen og få lavet de fleste lektier – også læse de mange sider om, hvorfor vinden blæser.

Bruge mere tid med veninder

Jeg bruger langt fra nok tid med mine veninder, så i 2018, vil jeg bestræbe at bruge meget mere tid med dem! <3

Bruge færre penge på mad…

Er jeg den eneste der hver måned, tjekker sin konto og tænker “Hvor blev pengene lige af??” – for så at opdage, at 99% af pengene er brugt på cafébesøg og Burger King?

Jeg er kæmpe fan af caféture og har aldrig været så meget på café, som jeg har i 2017! Dog er cafébesøg dyre, så fremadrettet vil jeg sætte grænser for, hvor ofte jeg kan tillade mig at tage på café.

Dyrke motion

-ikke for at tabe mig, men derimod for at få mere energi i hverdagen! Jeg kan tydeligt mærke, at jeg på ingen måde har trænet jævnligt, som jeg gjorde sidste år. Mit energiniveau er nærmest ikkeeksisterende og det skal der laves om på!

Bestå min køreprøve i første forsøg

Jeg er, som tidligere nævnt, i fuld gang med at tage kørekort – trods den trafikulykke, jeg var involveret i under en kørelektion (læs om ulykken HER). Mit mål er at bestå min køreprøve i første forsøg, og da det først er i 2018, bliver det altså et af mine mål for 2018!

Tage flere outfitbilleder til bloggen

Fashion fylder en kæmpe del i mit liv efter jeg har fået job hos Vero Moda, og jeg er blevet helt vild med at få taget outfitbilleder. Jeg vil derfor klart bestræbe, at poste endnu flere outfits på bloggen i det kommende år!

Blive bedre til at koble min blog til min instagramprofil

Mit sidste nytårsfortsæt, er at blive bedre til at koble min blog til min instagramprofil. Med andre ord, vil jeg gerne blive bedre til at poste flere blogrelaterede billeder på Instagram.

Følger du mig endnu ikke på Instagram? Følg mig her: emilieildstein 

Rigtig godt nytår til jer alle! <3

Hvilke nytårsfortsæt har I lavet? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Marie Terese Duhn
  30. december 2017 den 17:22

  Hej Emilie

  Hvor er det nogle fine nytårsforsætter, du har, og hvor befriende at vide, at jeg ikke er den eneste i verden, der ikke når 100% i mål med mine!
  Jeg har faktisk et forsæt om præcis det samme, som du beskriver i det sidste: at koble min Instagram og min blog mere sammen. Men hvor kan det være svært, når man gerne vil gøre det på den helt rigtige måde. Jeg holder stort set min Instagram i rejseafdelingen af min blog, og vil gerne have koblet mere diy på den. Men elsker også, at den er så “ren”, som den er. Det kan være svært…
  Et andet forsæt er at blive ved med at rejse, så meget som jeg gør… om muligt endnu mere. Og at dyrke min fotografering i endnu højere grad i år.
  Håber du får en skøn nytårsaften <3

  Knus og kram Marie

 • Skriv kommentar