New Years Eve

Most Read Blog Posts of 2017

Hey guys <3

Først og fremmest, tusind tak for et fantastisk år på bloggen og tusind tak for at følger med! Jeg har faktisk selv, glædet mig rigtig meget til at se, hvilke blogindlæg som har været de mest læste i 2017. Jeg har udvalgt de fem mest læste, og her er de:

No 1. Er det voldtægt?Dette indlæg er som det meste læste indlæg i 2017, blevet læst mere end 1000 gange! Det er helt vildt, at så mange af jer har været inde at læse lige netop dette indlæg. Jeg postede dette indlæg i håb om at få et budskab ud og som jeg så inderligt håbede, er det nåede ud til rigtig mange! Tusind tak <3

I kan læse indlægget HER og deltag gerne i debatten! <3

No. 2. Topløs på strandenEndnu et indlæg, som skabte rigtig meget opmærksomhed, var debatten om hvorvidt man kan tillade sig at ligge topløs på stranden! Jeg fik enorm meget positiv respons fra piger, som skrev til mig privat samt kommentarer nederst i indlægget. Det var vildt fedt at se, hvor mange der bakkede mig op i denne debat. Tusind tak for jeres respons <3

I kan læse indlægget HER og deltag gerne i debatten! <3

No. 3. 10 ting du kan lave med kærestenJeg er faktisk virkelig overrasket over at dette indlæg, er mit tredje mest læste blogindlæg! Der er åbenbart mange, som mangler inspiration til, hvad de kan lave med deres kærester, så det er jo fedt at kunne hjælpe <3

Læs indlægget HER <3

No. 4. I Copied Kylie Jenner’s InstagramDette indlæg, er uden tvivl det mest udfordrende blogindlæg jeg nogensinde har lavet! Det var helt vildt svært, at skulle efterligne Kylie’s billeder på alle måder, så hvor er det fedt at så mange har set det. Så var det i hvert fald ikke lavet forgæves, haha! <3

Læs indlægget HER <3

No. 5. Jeg vil droppe ud af gymnasietDette indlæg vakte kæmpe opmærksomhed fra mine næreste! Veninder, familie og klassekamerater, var meget chokerede over at læse denne overskrift. Hvis ikke I har læst dette indlæg endnu, vil jeg ikke røbe mere 😉

Læs indlægget HER <3

Rigtig godt nytår til jer alle! <3

Hvilket blogindlæg er jeres yndlings? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Sofie
  29. december 2017 den 11:53

  Fantastiske indlæg, og alle sammen nogle jeg har læst også 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. december 2017 den 16:00

   Det er jeg helt vildt glad for! Tusind tak <3

 • Svar
  Camilla
  29. december 2017 den 16:28

  Sikke dog en god håndfuld indlæg! Så dejligt med indlæg med lidt mere dybde, og som kan være med til at skabe en konstruktiv debat. Glæder mig til at se mere godt indhold fra dig i det nye år (:

 • Skriv kommentar