Christmas

My Christmas Eve

Hey guys <3

Efter lang ventetid og 24 blogindlæg, blev det endelig juleaften – og sikke en aften! Som jeg skrev i Låge nr. 23, blev det en noget utraditionel jul i år og som lovet får i her en update på min juleaften.

Det var en super hyggelig aften! Vi ankom hjemme hos dem 17:30, og maden blev gjort klar. Vi spiste den traditionelle julemiddag: and, flæsk, kartofler og rødkål. Udover dette, var der kyllingefrikadeller og waldorfsalat. Efter middagen var der pakkeleg, efterfulgt af risalamande. Da mandlen var fundet, skulle vi videre til det længe ventede – dans og sang om juletræet inden gaver. Og så, blev det endelig tid til gaver!

Jeg har desværre ikke fået taget billeder af mine gaver, men jeg fik følgende:

 • En smuk jakke af kalkunfjer (fra Marcus)
 • En pung fra Michael Kors (fra mormor & morfar)
 • To skåle fra Royal Copenhagen (fra mor & far)
 • M.A.C. Prep+ Prime fix+ (fra mor & far)
 • Chai latte (fra min søster & hendes kæreste)
 • Sengetøj (fra mor & far)
 • Cafébesøg for 2 personer (fra Marcus’ forældre)
 • Gavekort til biografen (fra mor & far)
 • Gavekort til Matas (fra Vero Moda)

Senere i dag afholdes der julefrokost hos min kæreste og hans familie, så jeg har ikke mere tilbage at skrive end: Tusind tak til alle jer, som trofast har fulgt med i bloggens allerførste julekaldender! Det har været et kæmpe projekt, så jeg håber at det har været underholdende. Jeg håber ligeledes at I har haft en fantastisk juleaften! <3

Se billeder fra aftenen her:

Kunne I lide at følge med i bloggens julekaldender, og skal jeg lave en julekalender igen næste år? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  BLOGBYCC
  26. december 2017 den 11:34

  lyder som nogle skønne gaver du fik, jeg får de fleste af mine idag, så det glæder jeg mig til, haha. <3.
  Jeg kunne spise julemad året rundt, så ærgerligt det er ved at være ovre.

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   26. december 2017 den 21:28

   Det er uden tvivl nogle skønne gaver! <3
   Haha <3

  Skriv kommentar