Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 7

Hey guys <3

Så blev det d. 7. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Den fineste julepynt

I dette indlæg, får I inspiration til den fineste julepynt, da julepynt for mit vedkommende, spiller en kæmpe rolle for at kunne fyldestgøre julestemningen! Jeg har udvalgt lidt forskelligt til enhver smag, men jeg er særligt vild med julekuglerne og juletræet. Jeg har i forvejen den glade julehoptimist og de søde rensdyr, stående til pynt på mit værelse.

Jeg er helt vild med julepynt og jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til den dag, Marcus og jeg skal på udkig efter en masse ny julepynt til vores kommende lejlighed og vores helt eget juletræ! <3

Er I også helt vilde med julepynt? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Camilla
    7. december 2017 den 9:33

    Er vild med hoptimisten😍🎄

  • Skriv kommentar