Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 6

Hey guys <3

Så blev det d. 6. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Julenegle

Jeg får rigtig mange komplimenter på negle og i anledningen af julen, har jeg fået lavet de fineste julenegle!

Jeg får lavet mine negle hos sødeste Maria, som arbejder i klinikken Beauty by Camilla. Jeg har i et tidligere indlæg vist mine flotte negle frem, som også var lavet hos Beauty by Camilla. Denne gang har min skønne kæreste betalt for, at jeg kunne få påført shellac i en smuk rød farve, som passer perfekt til denne højtid!

Så for at besvare de mange spørgmål, jeg får omkring mine negle, får jeg altså lavet negle professionelt hver tredje uge. Som sagt får jeg lavet mine negle hos Beauty by Camilla og jeg er altid vildt tilfreds med resultatet! I kan læse meget mere om klinikken og shellac HER.

Skal I også have lavet julenegle? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camillia
  6. december 2017 den 9:40

  Er vild med formen og farven <3

 • Svar
  Camilla Sofie
  6. december 2017 den 19:13

  De er bare så fine!

 • Svar
  Ea
  6. december 2017 den 21:15

  De er virkelig også fine! <3

 • Skriv kommentar