Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 5

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter fra LykkeWe.

Hey guys <3

Så blev det d. 5. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Kom i den rigtige julestemning!

Pynte op til jul

Har du endnu ikke fået pyntet hjemmet op til jul, så er det i hvert fald her du skal starte! Julepynt skaber den hyggeligste julestemning og det gør det umuligt ikke at blive bare lidt excited over, at vi langsomt nærmer os aftenen af alle aftener – juleaften!

Konfekt og julebag

Peppernødder, vaniljekranse, brunkager, honninghjerter, havregrynskugler, marcipangrise… – Mulighederne er mange, når der skal laves konfekt og julebag! Dette er noget hele familien eller alle vennerne, kan samles om til jul. Det er nok ikke alle, som kvalificerer sig til Den Store Bagedyst, men det vigtigste er hyggen og den gode stemning <3

Chokolade- eller skrabekaldender

Jeg bliver nok aldrig for gammel til at have en chokoladekaldender, da det for mig er en obligatorisk del af julen og julestemningen. I min verden burde alle have en chokoladekaldender, men er man ikke så meget til den slags, er det godt, at der findes andre alternativer! Skrabekaldendere er også en sjov og ikke mindst julet ting at have, og så er chancerne for gevinst pænt store. Har du endnu ikke investeret i en julekaldender, synes jeg at du skal smutte i den nærmeste kiosk eller indkøbscenter; der er altså bare noget over, at åbne en ny låge eller skabe et nyt felt, hver morgen i december! <3

Julekaldender i fjernsynet

Udover hyggen ved chokolade- og skrabekaldendere, er julekaldender i fjernsynet en tradition i min familie, som jeg ikke vil være foruden. Hver aften op til jul, samles hele familien i stuen, foran fjernsynet, med te eller kaffe og julebag – så bliver det ikke mere hyggeligt! Er dette ikke tradition hos din familie, skal det måske være jeres nye tradition? <3

Hyggestemning med levende lys

Jeg er personligt kæmpe fan af levende lys – især duftlys! Levende lys, skaber den dejligste og hyggeligste stemning i rummet, og har en fantastisk beroligende effekt. Dette år, pepper jeg julen op med disse skønne duftlys fra LykkeWe. Lysende er udover deres smukke, rustikke design, lavet af certificeret økologisk voks, som er en blanding af økologisk kokos, bivoks og palmevoks.

På mit hyggelige, lille værelse, nyder jeg duften af Lotus Flower and Lemon og Green Mint and Lilies. Disse lys er den perfekte julegave til den du holder af – eller blot dig selv <3

Julefilm 

Når der skal jules, skal der også ses julefilm – sådan hænger det simpelthen bare sammen! Om det så er familien, vennerne eller dig og kæresten, som samles foran fjernsynet, er det noget af det hyggeligste ved julen! Sæt en af de gamle klassikere på, og læn jer tilbage med en kop varmkakao og julesmåkager <3

Er du løbet tør for idéer til hvilken julefilm du skal se, så frygt ej! Jeg har lavet en top 10 over mine yndlingsjulefilm HER.

Julemusik

Det er meget omdiskuteret, hvornår man må begynde at høre julemusik. Nogle mener at man først må starte d. 1. december, mens andre som jeg selv, startede allerede i november. Julemusikken spiller en kæmpe rolle i julehyggen, for der er da ikke noget der skaber en julestemning, som at skråle med på alle de gode julesange!

Hvordan kommer du i julestemning? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Camillia
    5. december 2017 den 10:25

    Virkelig fint og enkelt lys <3

  • Skriv kommentar