Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 3

Hey guys <3

Så blev det d. 3. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Daniel Wellington holiday bundles

Dette indlæg er sponsoreret af  danielwellington.com

Denne jul har Daniel Wellington lanceret de fineste holiday bundles! Du kan vælge mellem 17 forskellige bundles, som hver indeholde et af deres flotte ure samt et armbånd til både mænd og kvinder.

Jeg har været så heldig at få tilsendt deres fantastisk smukke BUNDLE NO 1, som indeholder deres Classic Petite Melrose 32mm (Black) + Classic Cuff RG Small. Denne gaveæske er den perfekte julegave til hende du holder af – eller måske bare til dig selv? <3

Jeg er helt vild med deres smukke ure, som passer til enhver smag! Om du så hælder mest til en stor urskive med en rå urrem, eller er mere til en mindre urskive og en feminin urrem i rose gold eller sølv – der er et ur alle! Skulle du alligevel være i tvivl om, hvilken urrem der passer bedst til dig, kan du mixe og matche næsten lige som du vil. Urremmene på Daniel Wellington ure kan nemlig udskiftes, når du trænger til at prøve noget nyt!

Design din helt egen gaveæske med Daniel Wellington Gift Set Creator. Med rabatkoden “emilieildstein” får du 15% rabat, når du bestiller en pakke hos danielwellington.com! Der er altså ingen undskyldninger for ikke at slå til og forkæle dig selv eller din næste! <3

Hvilken holiday bundle skal du have fat i? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Camillia
  3. december 2017 den 10:31

  Jeg r hel vild med bundne no. 3😍

 • Svar
  Eline Tychsen
  3. december 2017 den 21:02

  Wauw!!! Elsker det med den sorte urskive 😱💙

 • Skriv kommentar