Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 24

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter fra Daniel Wellington.

Hey guys <3

Så blev det endelig d. 24. december, som vi så længe har ventet på! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Mit outfit til juleaften

Så er det i aften, at vi skal fejre JULEAFTEN! – Can you believe it? Jeg har set helt vildt frem til denne aften og ikke mindst til at kunne iføre mig denne smukke julekjole. Kjolen er købt i Vero Moda helt tilbage i oktober – en smule tidligt måske, men jeg kunne med det samme se, at den ville passe perfekt til juleaften!

Jeg er typen, som bliver pænt oppustet i løbet af juleaften og ligner en højgravid, når vi kommer til risalamanden… Al den mad gør bare ikke noget godt for figuren og lige netop derfor har jeg valgt en kjole som denne. Kjolen er dels tætsiddende og giver en flot talje, men sidder ikke tæt til på maven. Der er altså ingen grund til at spare på appetitten! 😉

Udover denne fantastisk lækre kjole, er jeg iført et sæt nylonstrømper og et par pumps fra Tamaris (køb dem HER). Med mig har jeg selvfølgelig en designertaske; denne er fra Michael Kors og var en gave fra Marcus <3

Mit ur og armbånd er fra Daniel Wellington, hvor I fortsat kan få -15% rabat på ALT fra hele shoppen med rabatkoden “emilieildstein“. I kan finde lige netop mit ur og armbånd samt læse mere om Daniel Wellington HER.

TIP!

Jeg er desværre én af de mange kvinder, som oplever at få ondt i maven af nylonstrømpebukser. Jeg bliver faktisk helt dårlig og mega oppustet! Det er skide upraktisk og jeg har i flere år gået fortvivlet rundt uden at vide hvad jeg skulle gøre ved det. I et forsøg på at ændre det, købte jeg et sæt nylonstrømpebukser i en str. XL-XXXL, men de var lige så stramme – hvilket jo slet ikke giver mening… Derfor stoppede jeg i periode helt med at bruge den slags.

Først her i december kommer løsningen på problemet, da min kæreste og jeg går forbi Hunkemöller. I butikken hænger en masse nylonstrømper (dem som går til låret), som han får øje på. Først tænker jeg, at dem skal jeg  i hvert fald ikke have, da jeg hader jo nylonstrømpebukser. Men så slår det mig, at disse netop ikke går op til maven! Hvem skulle lige have troet at min kæreste, som i den grad ikke forstår sig på kvinders tøjkriser, skulle løse denne krise? Haha… Men disse nylonstrømper fra Hunkemöller kan virkelig anbefales – de har redet min juleaften!

Hvad skal I have på i aften? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  24. december 2017 den 9:47

  Er helt vild med dit outfit!😍
  Glædelig jul🎄

  Jeg skal have en rød blonde bluse på og sorte jeans❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   26. december 2017 den 21:29

   Tusind tak! <3
   Glædelig jul til dig også!
   Hvor fint! <3

 • Svar
  BLOGBYCC
  24. december 2017 den 10:21

  Kjolen er bare så fin, og perfekt til julens fester. jeg ved ikke hvad jeg skal have på endnu dog 😀 <3

 • Svar
  Camilla Schultz
  24. december 2017 den 13:42

  Sikke et smukt outfit. Rigtig glædelig jul. Jeg har købt en ny kjole fra Envii ☺️

 • Skriv kommentar