Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 23

Hey guys <3

Så blev det d. 23 december og der nu kun én dag til juleaften! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Sådan holder jeg jul i år

Så kom vi til dagen før dagen, og jeg kan umuligt være den eneste her, som glæder sig helt vildt meget? Julen er min absolut yndlingshøjtid og juleaften ligger på en andenplads over mine yndlingsdage om året – øverst, er selvfølgelig min fødselsdag, haha <3

Hvert år plejer jeg at holde jul med min nærmeste familie – mine forældre, min storesøster og mine bedsteforældre. Nogle år har vi også fejret jul med vores familie fra Estland, men ikke i år. Juleaften er faktisk helt anderledes i år, da hverken vores familie fra Estland, mine bedsteforældre eller min storesøster er hjemme! Tilbage står altså mine forældre og mig – en meget lille julemiddag! Dette kom virkelig bag på mig, da vi plejer at være mindst 6 personer – hvilket stadig er få, men ikke så få som 3. Jeg blev faktisk ret ked af hele situationen, da jeg gerne ville have holdt jul med så meget af familien som muligt…

Trods det kæmpe mandfald, er julen redet og vi bliver hele 7 personer juleaften. Dette skyldes at nogle af vores tidligere naboer, som også er vores rigtig gode venner, stod i samme situation som os. Da vores familier har været venner siden deres ældste datter og jeg blev født (snart 17 år), var det oplagt at slå os sammen til jul – så det er altså planen! Vi holder jul hjemme hos dem, som sjovt nok er naboer til min kæreste. Senere på aftenen smutter jeg derfor hjem til ham, hvor jeg også skal sove.

Det bliver uden tvivl en MEGET anderledes jul, da vi har forskellige traditioner, men jeg glæder mig helt vildt! Det bliver første gang, jeg holder jul med andre end min familie, men måske skal nye traditioner til? Det bliver i hvert fald rigtig spændende, at skulle holde jul hos en veninde og hendes familie – og efterfølgende hos min kæreste. Der vil selvfølgelig komme en update på bloggen d. 25. december, så I bliver ikke snydt for et indblik i min utraditionelle jul! <3

Hvem holder I jul med i år? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Camilla
    23. december 2017 den 10:21

    I dag holder jeg lille juleaften med min kæreste, min far, min fars kæreste, mine 2 brødre og min fars kærestes mor og bror, og i morgen d 24, holder jeg med min mor, hendes kæreste og mine 2 brødre ❤️

  • Skriv kommentar