Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 22

Hey guys <3

Så blev det d. 22 december og vi er nu endnu en dag tættere på juleaften! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Dette kan du lave i din juleferie!

De fleste af os er nok gået på juleferie nu, hvilket er noget jeg selv har set meget frem til! Nu er der altså tid til at læne sig tilbage efter flere ugers juleræs med gaveindkøb og planlægning, inden den helt store aften. Der er lagt utrolig mange kræfter i ugerne op til d. 24. december, men hvad så når det hele er slut? Jeg har samlet nogle idéer til hvad du kan bruge din juleferie på, så du ikke kommer til at kede dig! <3

Juleaften

Først og fremmest, er der jo juleaften at glæde sig til! Hvis ikke du har noget at give dig til dagene op til d. 24 december, kan du hjælpe til med at gøre klar, hygge dig med de bedste julefilm, skråle med på de bedste julesange eller bage den sidste omgang julebag.

På selv dagen, kan du lægge det fine tøj klar, hjælpe til med maden eller læne dig tilbage til Disney’s Store Juleshow og ellers bare glæde dig!

Planlæg din nytårsaften

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du lægge en plan for, hvordan din nytårsaften skal forløbe. Hvem skal du fejre aftenen med? Hvor skal det holdes? Hvad skal på menuen? Skal der være indslag og sjove lege?  Hvordan skal der pyntes op?  Og hvilke sange skal I danse til?

Bruge tid med familie og venner

Julen er hjerternes fest og dér hvor familie og venner samles på kryds og tværs. Udnyt juleferien til at få set de venner, du normalt ikke får tilbragt tid nok med! I kan mødes over en kop varm chokolade, i biografen, til fest eller tage ud at bytte gaver og shoppe sammen.

Tage på tur til en anden by 

… eller måske et helt andet land? Rigtig mange benytter juleferien til at på tur til København eller køre til Tyskland for at shoppe. Min bedste veninde og jeg, har selv tradition for at tage et smut Hamborg eller omegn for at få brændt nogle penge af på lækkert tøj – det er super hyggeligt og noget man ikke lige kan gøre hver dag <3

Omrokering i hjemmet

Når det nu engang har været juleaften, har du sikkert fået en masse gode gaver! Disse gaver skal nok sandsynligvis have en plads i hjemmet, så måske der er brug for en omrokering? Ryd ud i de ting du ikke længere bruger og lav plads til de nye ting!

Hvad skal du lave i din juleferie? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  22. december 2017 den 11:55

  Som altid et skønt indlæg fra dig 😘
  Her står den på familiehygge og afslapning med børnene ❤

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   26. december 2017 den 21:35

   Tusind tak! Det varmer <3
   Hvor lyder det skønt <3

  Skriv kommentar