Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 21

Hey guys <3

Så blev det d. 21. december og vi er nu endnu en dag tættere på juleaften! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Bliv helt klar til juleaften!

Nu nærmer vi os for alvor dagen, vi så længe har glædet os til – nemlig d. 24. december! Jeg er efterhånden helt klar til den store dag/aften, meen der er stadig et par småting, jeg skal have ordnet først. Er du heller ikke helt klar til 24. december, så læs med i denne guide, som hjælper dig til at blive helt klar til juleaften!

Styr på gaverne

Hvis ikke du allerede har fået det gjort, er det efterhånden ved at være sidste kald til at få købt julegaver! Mangler du stadig den sidste pakke, så har rigtig mange butikker heldigvis ændret åbningstiderne og lukker først 20:00 – så du skal nok nå det 😉

Har du fået købt alle gaver, så husk nu lige at få tjekket op på om alle gaver er pakket ind og mærket med til og fra kort!

Det perfekte outfit

Jeg købte min julekjole tilbage i starten af november eller deromkring, så den del, har jeg heldigvis selv på plads! Er du som mig og får nemt tøjkrise, som kan føre til et totalt psykisk sammenbrud, skal du nok overveje at få helt styr på denne del! Prøv tøjet på et par dage inden juleaften, så du er helt sikker på at det sidder som du vil have det. Havde du planer om at tage den kjole på, du havde på til en fest i sommers, skal du gøre dig selv den tjeneste, at sikre dig at den stadig passer. Jeg har i hvert fald stået i den situation, hvor den kjole jeg ville have taget på, pludselig var blevet så kort, at min numse stak ud for neden –  og så er man altså lidt på skideren, haha!

Styr på makeuppen

Jeg har efterhånden lært at vurdere, hvordan mit makeuplook kommer til at se ud blot ved at vælge en øjenskyggefarve. Er du derimod ikke helt så erfaren med makeup eller bare i tvivl om hvilken øjenskygge du skal vælge, er det en god idé at afprøvet looket et par dage før, så du ikke står på selve dagen og skal lave det hele om…

Flotte negle

I dag har jeg været nede at få ordnet negle i samme farve som min julekjole. Om du så hælder mest til at ordne dine egne negle eller slet ikke er til neglelak og lign., er det alligevel altid pænt, at gøre bare lidt ekstra ud af dine negle. Du kan eventuelt file dem til og afslutte med en klar lak – selv de mindste detaljer, kan gøre en kæmpe forskel og give et langt flottere helhedsudtryk!

Julemenuen

Er det dig som står for julemenuen i år, er det vigtigt at have helt styr på, hvordan det skal forløbe! Køb ind i god tid, så du er sikker på at få de varer du skal bruge. Planlæg derefter, hvad du kan lave på forhold og hvad der skal tilberedes på selve dagen.

Oversigt over dagen og aftenen

Det kan være en rigtig god idé at lave en oversigt over, hvordan juleaften skal forløbe. Hvordan I skal stå op, i kirke, gøre maden klar, hvornår gæsterne kommer mv. Dette kan gøre dagen/aftenen langt mindre stressende, så det bliver en rigtig god og hyggelig fest!

Er I klar til jul? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Camilla
    22. december 2017 den 9:00

    Jeg plejer stort set altid at klare alle julerelaterede ting i allersidste øjeblik. I år har jeg dog formået at få styr på gaver, tøj og alt andet, der hører sig til, allerede først i december, så jeg nu bare kan nyde min tiltrængte juleferie hjemme i Danmark (:
    Du må have en skøn jul!

  • Skriv kommentar