Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 20

Hey guys <3

Så blev det d. 20. december og vi er nu endnu en dag tættere på juleaften! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Min ønskeseddel

Nu nærmer juleaften sig for alvor! Jeg har i to af de tidligere kalenderlåger i JUL PÅ BLOGGEN, givet inspiration til gaver til ham og gaver til hende. I denne låge, får I nu min personlige ønskeseddel som collage. De ønsker I ser her, er langt fra alle mine ønsker, men nogle af mine største ønsker i år!

Nogle af mine ønsker er nok en smule urealistiske, men jeg har alligvel valgt at sætte dem på min ønskeseddel – for tænk nu hvis, haha! Som jeg ikke kan sige for mange gange, kan man jo ikke få for mange tasker, så hvis der nu gemmer sig en ny taske under træet i år, vil det ikke være helt skidt <3

Udover lækre tasker, ønsker jeg mig også mere praktiske ting til fremtidigt brug. Jeg samler på krus, tallerkener, skåle og andet stel fra Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er et forholdsvis dyrt mærke og af netop denne årsag, er jeg allerede begyndt at samle nu. Når det så kommer til den dag, hvor jeg flytter hjemmefra, vil jeg forhåbentlig have samlet lidt sammen!

Hvad står øverst på jeres ønskeliste? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Michelle Elbæk Jensen
    20. december 2017 den 9:32

    Skønne ønsker! Jeg kunne virkelig også godt bruge sådan nogle studiolys 😘 .. Men ellers er tøj nogle af mine største ønsker 😂

  • Skriv kommentar