Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 18

Hey guys <3

Så blev det d. 18. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

De fineste smykker!

Jeg har i dagens låge, samlet nogle af de fineste smykker fra Ziva CPH Jewelry.  Ziva CPH Jewelry laver håndlavede smykker der har en kombination af håndværk og teknologi. Om det så er dig selv, der lige står og mangler det sidste til at fuldende dit jule- eller nytårsoutfit, eller om du mangler at købe den sidste julegave, er der med garanti et passende smykke!

LÆS OGSÅ: Find dit juleoutfit!

Jeg er personligt helt vild med disse smykker, da de har et unikt og simpelt design! Hvad synes I om smykkerne? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  18. december 2017 den 7:02

  Er helt vild med ringen yderst til venstre😍

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   18. december 2017 den 11:26

   Jeg synes klart også at det er den flotteste❤️

  Skriv kommentar