Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 17

Hey guys <3

Så blev det d. 17. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Festive Lashes

Dette indlæg er sponsoreret af eylure.com i samarbejde med AMAZE.

Festlighederne nærmer sig, og det er tid til at gøre lidt ekstra ud af sig selv! EYLURE COSMETICS LONDON har sørget for at du får de smukkeste, længste og fyldigste vipper til dette års festligheder! Om du er mest til det dramatiske look med fyldige vipper eller mest til et naturligt look, er der et sæt vipper til dig.

For mig, spiller makeup en kæmpe rolle for mit look og et ægte festlook fuldendes med en fantastisk øjenmakeup og et par vildt lækre vipper! Jeg blev derfor så glad da jeg modtog disse flotte vipper. Det er anden gang jeg får sponsoreret vipper fra EYLURE, og jeg har simpelthen brugt de andre vipper så meget, at det var på tide med et nyt sæt. Deres vipper koster intet mindre end 59 DKK og kan uden tvivl anbefales!

Har du prøvet kunstige vipper fra EYLURE COSMETICS LONDON? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar