Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 16

Hey guys <3

Så blev det d. 16. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Gave guide // Til hende

I låge nr. 2, kunne I finde en masse skønne gaver i min gave guide til ham. I dagens låge, har jeg lavet gave guide med gaver til hende – til priser fra alt mellem 59 DKK til 2.099 DKK! Jeg har blandt andet udvalgt nogle af de ting, jeg selv holder rigtig meget af, som tasker, makeup og smykker.

Da jeg netop har fået en iPhone 8, har jeg selv været på udkig efter et flot cover. I min søgning, faldt jeg over disse vildt fine covers fra iDeal of Sweden til kun 250 DKK pr. stk.! Jeg har set rigtig mange reklamer for dem på både Facebook og Instagram, så jeg tør næsten love at I også er stødt på de flotter covers.

Tasker kan man aldrig få for mange af, og til en taske, hører altså en pung! Derfor har jeg fundet den skønneste taske fra Rebecca Minkoff samt en fin pung fra By Malene Birger.

Til at fuldføre et elegant outfit, har jeg udvalgt et par smukke støvler til hende der elsker høje hæle! Med høje hæle, følger som regel også smykker, så jeg har fundet to sæt øreringe: et sæt af de populære tassel øreringe til 229 DKK og et sæt øreringe fra Jane Kønig i den lidt højere prisklasse til 950 DKK.

Er hun en rigtig makeup tøs, som jeg selv, kan hun næsten kun blive glad for et par smukke kunstige vipper fra Eylure London, en Dip Brow Pomade fra Anastasia eller en kæmpe æske med hele 12 forskellige lip glosses fra NYX! Da det nu er koldt udenfor, er en læbepomade fra eos også et must!

En parfume er også altid en sikker vinder, så jeg har derfor udvalgt to af Matas’ bestseller parfumer: Gucci Bamboo og Viktor & Rolf Flowerbomb.

Jeg har også udvalgt et super lækkert ur + armbånd fra Daniel Wellington, hvor I lige nu kan få -15% rabat på ALT med rabatkoden “emilieildstein“, så skynd jer at slå til! I kan se hvilket ur jeg har modtaget fra Daniel Wellington, samt mere info om deres Holiday Bundles i låge nr. 3.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  16. december 2017 den 11:22

  Virkelig gode ønsker ❤️

 • Svar
  Frk. Mejer
  16. december 2017 den 16:00

  Sikke god inspiration til at ønske sig nogle lækre ting ❤️❤️

 • Skriv kommentar