Beauty Christmas

JUL PÅ BLOGGEN: Låge nr. 15

Hey guys <3

Så blev det d. 15. december og vi er nu endnu en dag tættere på jul! Fik du ikke åbnet gårsdagens låge, kan du stadig nå det lige HER. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og jeg håber, at I vil læne jer tilbage og nyde dagens juleindlæg <3

Gi’ dig selv en gave hver måned!

Dette indlæg er sponsoreret af celesti.dk

Nu er det jo juletid, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er ulovligt at købe gaver til sig selv – tvært imod! Hos Celesti får mulighed for at udtrykke din unikke personlighed hver måned. Udforske nye sider af dig selv og skab dine egne personlige looks!

Konceptet!

En Celesti Bag er et super genialt og simpelt koncept, hvor du hver måned modtager en stilren makeup taske med 5 nye skønhedsprodukter udvalgt specielt til dig. Dette får du gennem et månedligt abonnement som inkluderer gratis levering – HELT UDEN BINDING! Når du opretter dig som bruger hos Celesti, besvarer du den sjove og simple skønhedsquiz, så du kan få opfyldt netop dine præferencer. Hvilke typer produkter, du får, varierer i forhold til månedens tema og er baseret på dine svar på Beauty Quizzen. Når du så modtager din Celesti Bag, kan du finde ud af hvad der virker bedst og opgradere din skønhedsrutine.

Din Celesti Bag indeholder 5 skønhedsprodukter i specialstørrelser til en gennemsnitlig værdi på mindst 300 kr. Der er altså mange penge at spare på makeup, da du slipper med kun at betale 159 DKK/md!

Returnering og afmelding

Hos Celesti, får du den bedste service. Hvis du ikke er tilfreds med dine produkter, kan du gøre brug af din fortrydelsesret og returnere din Celesti Bag til afsendelsesadressen. Såfremt pakkens indhold ikke er forringet, brugt eller brudt, vil du få refunderet dit beløb og dit abonnement vil blive opsagt.

Min Celesti Bag

Her ser I billeder af, hvad jeg modtog i min Celesti Bag denne måned! Jeg modtog intet mindre end 5 fantastiske produkter, som jeg allerede har fået kæmpe glæde af. Jeg har rigtig længe ville købe noget fra Lime Crime og ColorPop, så da åbnede din fine pose, blev jeg overlykkelig! Morphe er et mærke jeg allerede forguder, så at tilføje endnu et produkt til min samling var fantastisk. Jeg har faktisk aldrig hørt om OFRA og LOOkX, så jeg er rigtig positivt overrasket! Jeg er især vild med hvor flotte mine bryn ser ud, når jeg bruger LOOkX eyebrow pencil (billede 4)!

Jeg vil klart anbefale Celesti til dig der ønsker at forkæle dig selv (eller måske en anden?) hver måned!<3

Skal du have en Celesti Bag? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  15. december 2017 den 9:40

  Virkelig smart koncept!😍

 • Svar
  Frk. Mejer
  15. december 2017 den 12:37

  Sikke nogle fine ting du har fået 😍

 • Skriv kommentar