Beauty New Years Eve

Best Beauty Products of 2017

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter.

Hey guys <3

I dette blogindlæg, vil jeg vise jer de skønhedsprodukter, jeg har elsket allermest i 2017! Jeg har modtaget ufatteligt mange skønhedsprodukter, som jeg har testet; langt størstedelen af disse produkter er endt med at blive mine favoritter og mest brugte produkter i 2017!

Årets bedste hud- og kropspleje // Australian BodycareJeg er blevet kæmpe fan af Australian Bodycare, og deres produkter udgør størstedelen af min personlige pleje! Jeg vasker krop og hår med deres lækre shampoo og balsam, peeler krop og ansigt med deres body scrup og face mask, og plejer til sidst min hud med deres lækre cremer. Dette mærke kan uden tvivl anbefales!

Læs mere om produkterne HER  og HER<3

Årets bedste øjenbrynsprodukt // LOOkX – Eyebrow Pencil Denne skønne eyebrow pencil, har jeg brugt i intet mindre end 2 uger, men har vist sig at være det bedste øjenbrynsprodukt, som jeg har brugt i år! Med dette produkt, kan du tegne små hår, som giver et langt mere naturligt look end andre produkter.

Find den HER <3

Årets bedste vipper// EYLURE LONDON Jeg har nu fem forskellige sæt vipper fra EYLURE LONDON og jeg ELSKER dem – dramatiske som naturlige! Deres vipper er af rigtig god kvalitet og lette at påføre. De vejer intet og føles derfor ikke tunge på vipperne.

Se flere vipper fra EYLURE LONDON HER <3

Årets bedste selvbruner // St. Tropez – Gradual Tan ClassicJeg er blevet så forelsket i denne selvbruner fra St. Tropez Tan! Den dufter godt og så giver den bare den lækreste naturlige glød uden striber og ujævnheder. Jeg er fan!

Læs mere om selvbruner fra St. Tropez Tan HER <3

Årets bedste solprodukter // YVES ROCHERAt smøre sig ind i solbeskyttelse, har været en leg med disse skønne produkter fra YVES ROCHER! Deres solbeskyttelse har en dejlig duft, er let at påføre og føles behagelig på kroppen.

Læs mere om solbeskyttelse fra YVES ROCHER HER <3

Årets bedste ALL-IN-ONE // CHLEOPATRA COPENHAGEN – Extra Virgin Coconut OilDenne fantastiske kokosoile kan bruges til madlavning, som makeupfjerner, kropsolie, hårkur, massageoile – you name it! Dette er uden tvivl årets bedste all-in-one produkt!

Læs mere om denne skønne kokosolie HER <3

Årets bedste øjenskyggepaletter:

Jeg har simpelthen ikke kunne vælge mellem disse to fantastisk smukke øjenskyggepaletter, som på hver deres måde skaber et vidunderligt makeup look!

MORPHE – 35F Fall Into Frost Denne palette, stod jeg i kø til i intet mindre end 4 måneder! Det fortæller måske lidt om, hvor eftertragtet netop denne paletten er, og det er der bestemt en grund til. Paletten er med sin vildt lave pris og skønne glimmerfarver den bedste palette, jeg nogensinde har brugt til at lægge en festmakeup.

Se flere billeder af paletten samt link, HER <3

URBAN DECAY – NAKED HEATDenne palette har bestemt også været eftertragtet, men min kæreste fik heldigvis fat på den inden den blev udsolgt de fleste steder. Jeg ELSKER farverne i paletten, som er fantastiske til både et hverdagslook, men også til et festlook.

Se flere billeder af paletten samt link, HER <3

Årets bedste hårprodukter // HH Simonsen – Styling Oil

Årets bedste hårprodukter har uden tvivl været min VS5 styler, styling olie + hårspray fra HH Simonsen. VS5 Deep Waver skaber det vildeste festlook og jeg elsker det! Styling olien + hårspray, giver den sidste finish og holder på frisuren.

Læs om eventet hos HH Simonsen + links til produkterne HER <3

Hvilke skønhedsprodukter har I ikke kunne leve uden i år? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  28. december 2017 den 17:01

  Virkelig godt indlæg! Skal helt klart prøve øjenbryns blyanten og paletterne😍

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   28. december 2017 den 17:41

   Tusind tak! De kan i hvert fald anbefales❤️

  Skriv kommentar