Personal

Ugen der gik

Hey guys <3

Denne uge har jeg haft rigtig meget at se til og nøj, hvor er dagene bare fløjet afsted! Her får I en lille opsummering af, hvad jeg har været i færd med den seneste uges tid.

Mandag

I mandags havde min storesøster fødselsdag, som blev fejret om eftermiddagen. Inden da, havde jeg været ude at køre på landevej for anden gang, da jeg er ved at tage kørekort! Jeg skulle heldigvis møde senere i skole denne dag, så det passede lige med at jeg var på gymnasiet, da lektionen startede 09:30.

Som sagt var det min søsters fødselsdag, og jeg nåede lige ind ad døren en halv time inden gæsterne ankom!

Tirsdag

Jeg går til teoriundervisning hver tirsdag, så tre timer af min dag fra 16:00-19:00 gik med teoriundervisning. Jeg har fri 13:55 om tirsdagen, så jeg kan lige nå hjem, få noget at spise og lave lektier inden jeg skal afsted igen. Når jeg så kommer hjem om aftenen, er jeg også godt træt!

Onsdag

I onsdags trådte jeg til i Vero Moda direkte efter skole, da der var brug for mig. Jeg elsker at være på arbejde i Vero, da det på en måde er blevet mit nye frirum. At stå i butik kræver selvfølgelig en masse, men jeg har mulighed for at kunne koble min hjerne lidt fra efter en lang skoledag, når jeg står på pakker tøj ud af kasser og lægger det på plads; dette nyder jeg virkelig! Desuden er jeg omringet af de skønneste piger, så tiden flyver bare afsted <3

Torsdag

Aftenen forinden torsdag, begyndte jeg at få det skidt med hovedpine og kvalme… Da jeg fortsat ikke var på toppen morgenen efter, besluttede jeg mig for at lade min krop og mit hoved få en fridag, så jeg kunne blive klar til at tage i skole næste dag. Denne dag stod altså på sen morgenmad og film i sengen.

Fredag

Jeg vågnede heldigvis med overskud til at tage i skole fredag! Som I nok ikke har kunne undgå at bemærke, var det Black Friday og jeg skulle derfor stå i Vero Moda fra 16:00-22:00. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at dress up i et sort, lækkert outfit og med store bølger i håret. Det var en travl, men rigtig succesfuld aften! Den sidste time af Black Friday i byen, tilbragte jeg med Marcus.

Lørdag

I går stod Marcus og jeg op klokken 06:00, så jeg kunne være til førstehjælpskursus hos Falck i Aarhus 8:00. Kurset sluttede 16:00 og jeg var pænt smadret og ikke mindst iskold efter så mange timer i et ret så koldt lokale…

Aftenen blev brugt på at se julefilm under dynen med en noget varmt at drikke.

Søndag

I dag skal jeg arbejde fra 09:45-16:15, så kom endelig forbi Vero Moda, Bryggen! Hvad resten af dagen lyder på, har jeg endnu ikke besluttet mig for. Jeg forestiller mig dog, at aftenen vil stå på blogging og julemusik! <3

Hvad har I lavet denne uge? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar