Beauty

The Beauty Blogger Tag

Hey guys <3

Det er blevet vildt populært blandt bloggere at lave The Beauty Blogger Tag, så jeg hopper da lige med på bølgen! Til jer der absolut ikke ved, hvad The Beauty Blogger Tag går ud på – don’t you worry! The Beauty Blogger Tag er som en Q&A med fokus på beauty – skulle I stadig være i tvivl, lover jeg jer at I er blevet meget klogere på The Beauty Blogger Tag, når I har læst dette indlæg <3

1. Hvilket produkt kan du bare ikke gå nogen steder uden?

Der er faktisk ingen skønhedsprodukter, jeg absolut ikke kan gå nogen steder uden – dog foretrækker jeg at have en læbepomade eller pudder med i håndtasken.

2. Hvad er dit yndlings makeup brand?

Jeg synes at det er virkelig svært, at vælge ét brand ud af alle de forskellige mærker jeg bruger! Men skal jeg alligevel vælge, så er mit yndlings makeup brand Morphe Brushes. Jeg vælger dette brand som mit yndlings, da man hos Morphe brushes får produkter i allerhøjeste kvalitet til en ufattelig lav pris!

3. Hvem er dit stil ikon?

Mit stil ikon er uden tvivl Tina Maria! Hun er så mega smuk og har den fedeste stil. Jeg ville ønske at jeg kunne stjæle hele hendes garderobe og alle hendes fantastiske tasker!

4. Husker du det første makeup du købte?

Jeg husker det første makeupprodukt jeg købte, som en mascara – not really sure… Mascara var i hvert fald det første makeupprodukt, jeg begyndte at bruge tilbage i femte klasse. Ingen tvivl om at det så skide dumt ud! Jeg kan stadig se det for mig: 155 lag mascara, som dryssede ned under øjnene – what a look! Haha <3

5. Hvem er din yndlings beauty blogger eller youtuber?

Jeg følger faktisk ingen beauty bloggere eller youtubere – en smule flovt, da jeg rigtig ofte får dette spørgsmål, haha. Dog kan jeg godt lide at se Nikki Tutorials’ youtubevideoer i ny og næ, hvis jeg mangler inspiration til et flot makeup look.

6. Hvad er din top 5 makeup brands?

Mine top 5 makeup brands er følgende:

 1. Morphe Brushes
 2. Urban Decay
 3. Maybelline New York
 4. M.A.C
 5. L’Oréal Paris

7. Hvad er dit skønheds-tip?

Mit skønheds-tip er altid, at bukke sine øjenvipper og sætte sine bryn med en transparent gél. Dette er nok til at skabe et flot og helt naturligt hverdagslook på ingen tid. Jeg benytter mig særligt af dette tip de dage, jeg vågner op og magter absolutely nothing! Haha <3

8. Hvor mange penge bruger du på makeup og skønhedsprodukter hver måned?

Uha, det er et rigtigt godt spørgsmål, som jeg bestemt ikke kender svaret på, haha. Jeg får sponsoreret det meste af min makeup og skønhedsprodukter eller får det i gave af min kæreste eller familie, så jeg bruger ikke selv de helt store penge makeup. Jeg køber en ny mascara til omkring 100 kr. én gang hver 3.-6. måned, men bruger til gengæld 350 kr. hver tredje uge på negle.

9. Hvor ofte renser du dine makeupbørster?

Eksperter råder til, at man vasker sine makeupbørster én gang hver anden uge, men hvor mange husker lige det? Hands up ladies! Jeg er en kæmpe synder, som vasker mine makeupbørster med flere måneders mellemrum – klamt, I know

10. Hvis du kun måtte ordne én ting inden du forlader dit hjem. Ville du så helst ordne dit hår eller din makeup?

Jeg ville uden tvivl ordne min makeup.

11. Skønheds-produkter du ikke kan leve uden?

Jeg kan ikke leve uden min øjenvippebukker, min øjenbrynsgél og en lækker creme til efter badet!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  simone
  17. november 2017 den 19:10

  Elsker at læse de her slags indlæg! <3

 • Skriv kommentar