Personal

Sneak Peek – What’s Going On Right Now

Hey guys <3

Der her været en smule stille på bloggen denne uge og det skyldes at jeg har haft rigtig meget at se til – præcis som sidste uge, hvilket I kan læse om i mit tidligere indlæg!

At jeg har haft rigtig travlt og derfor ikke har brugt særlig meget tid på at sætte mig ned og få skrevet nye indlæg til denne uge, skyldes blandt andet at jeg lige nu har gang i et ret så omfattende projekt! Hvad jeg helt præcis har gang i, løfter jeg sløret for i morgen, så husk at følge med på bloggen!

Jeg beklager den manglende tilstedeværelse på bloggen, men fra i morgen er det slut! Det er som sagt et omfattende projekt, jeg har gang i, og som jeg fortsat lægger meget tid i, så jeg håber at I vil tage godt imod det <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Camillia
  30. november 2017 den 9:33

  Det lyder virkelig spændende! Jeg glæder mig til at høre hvad det er <3

 • Svar
  Ea
  30. november 2017 den 9:41

  Det lyder spændende! Jeg glæder mig til at høre mere om det <3

 • Skriv kommentar