Add

OPA STABLES

Dette indlæg er sponsoreret af OPA STABLES.

Kalder alle hestepiger og hesteentusiaster!

Har du hørt om OPA STABLES? Om du er professionel eller amatør, så har de alt det udstyr, der får din stald til at fungere! De forhandler alt fra boks til trillebør, og fra skridtmaskinen til baneplaneren. Alle deres produkter kan tilpasses efter dine ønsker og behov, da de får deres varer direkte fra fabrikken.

Om OPA STABLES

OPA STABLES er startet op af to unge og målrettede mænd, der ønsker at drive et firma hvor de sikre kvalitetsbevidste løsninger til hestefolk i hele norden. De er begge to opvokset på landet og opfostret med heste, derfor ved de også hvilke løsninger der virker, og kan dermed rådgive hestefolk så de får den bedste løsning indenfor stald design og udstyr til deres hverdag med heste.

Modulstalde

Hvis du ønsker en ny og moderne løsning til dine heste, kan OPA STABLES hjælpe med opbygningen af din næste stald. De tilbyder at stå for alt arbejdet fra mark til færdig stald. Du kan vælge mellem stalde med plads til seks heste eller modulstalde med 2 eller 5 bokse. Alle stalde kan isoleres efter ønske og behov.

Tilbehør

OPA STABLES fører en lang række tilbehør til dagligdagen med heste:

  • Springmateriel
  • Mugevogn
  • Ballevogn
  • RC Classic
  • Hovslagsskraber
  • RC 2 LUX

Ballevogn

Ballevognen er perfekt til dig, som er træt af halmballer på gulvet. En ballevogn er som navnet antyder, beregnet til at flytte halmballer eller opbevare disse. De har typisk en lasteevne på 400-500 kg, alt afhængig af størrelsen. De findes også I store størrelser til markbrug, men de ballevogne vi sælger, er beregnet til indendørs brug og kan let skubbes rundt.

Fordelen ved at købe en ballevogn er, at du sparer masser af tid, da du kan flytte mange flere halmballer ad gangen i forhold til eksempelvis at bruge en trillebør.

Køb ballevogn til stald hos opastables.com.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar