Fashion

NEW IN // CHELSEA BOOTS

Hey guys <3

Jeg har den seneste uge været på udkig efter et par støvler, som jeg kan have på når jeg ekspederer kunder i Vero Moda. Jeg var på udkig efter et par fine støvler med en smule hæl, som jeg samtidig vil kunne holde ud at gå rundt i en hel arbejdsdag. I fredags var jeg derfor i byen med min dejlige kæreste, hvor jeg faldt over disse skønheder!

Disse lækre chelsea boots købte jeg i Bianco sammen med en nærende og plejende olie. Jeg har længe haft et ret stramt forhold til støvler med en spids tå, så jeg havde aldrig troet, at jeg selv ville købe et par. Disse støvler talte bare til mig og så var det jo lige den model, jeg var på jagt efter! Som sagt skal støvlerne bruges som “arbejdsstøvler” og passer med deres stilrene look til ethvert outfit!

Stjæl stilen:

Støvlerne kan købes lige HER! <3

Har I også et par lækre efterårsstøvler derhjemme, som I forguder? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

 • Svar
  Maja Harder
  10. november 2017 den 9:01

  Hvor er de lækre 😊 jeg har selv købt nogle der ligner meget og fra Vaga – elsker virkelig også de. Lille stilfuldt hæl som man sagtens kan holde ud at gå i hele dagen

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   10. november 2017 den 9:06

   De er simpelthen så lækre!
   Hvor skønt – Vagabond laver også chelsea boots, som ligner rigtig meget😊

 • Svar
  Emma
  10. november 2017 den 9:01

  Jeg har selv et par magen til – de er simpelthen så smukke 🙂

 • Svar
  Camilla
  10. november 2017 den 10:12

  Virkelig fede sko😍

 • Svar
  simone
  10. november 2017 den 16:21

  Uhh jeg elsker chelsea boots! De er så flotte og behagelige at gå rundt i <3

 • Svar
  Ea
  10. november 2017 den 18:43

  Hvor er de lækre! <3

 • Skriv kommentar