Beauty

New Haircut by Navntoft

Dette indlæg er sponsoreret af by Navntoft.

Hey guys <3

Som I måske har set på min Instagram Story, blev jeg i fredags klippes hos by Navntoft. Sidst jeg blev klippet var i anledning af min kærestes fødselsdag, hvor jeg røg 16 cm af længden. I kan se forandringen i mit tidligere indlæg. Der gået tre måneder siden hans fødselsdag, så nu skulle der ske en forandring!

Denne gang blev jeg klippet på samme tid med Marcus. Det var jo helt vildt hyggeligt, at blive klippet lige ved siden af hinanden! Da jeg sad der i salonstolen, var klar på at prøve noget (helt) nyt og derfor røg yderligere 13 cm af længden! Det er det korteste mit hår har været siden 5. klasse, så jeg var helt vildt spændt på at se resultatet!

Her kan I se et før og efter billede af mit hår:Jeg er vildt glad for min nye frisure og jeg kan allerede fornemme, hvor meget lettere mit hår er blevet. Det er desuden langt mere praktisk med denne hårlængde, da mit hår ikke længere hænger fast i alting, haha!

Hvis du også trænger til at forkæle dit hår i en salon med fokus på god service og tilfredse kunder, så book en tid nu hos by Navntoft! Husk at der er 10% studierabat <3

Hvad synes I om min nye frisure? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camillia
  19. november 2017 den 12:11

  Er vild med dit nye hår😍

 • Svar
  Camilla Sofie
  20. november 2017 den 18:26

  Det klær’ dig super godt! <3 Rød er btw en god farve til dig 😀

 • Svar
  Frk. Mejer
  21. november 2017 den 4:36

  Hvor ser du fin ud! Det klæder dig 😍

 • Svar
  Emma
  21. november 2017 den 9:46

  Hvor er det bare flot!! <3

 • Skriv kommentar