Fashion

My Lovely Designer Bags

Hey guys <3

Hvis der er noget jeg elsker højt og helligt (lige efter Marcus ofc.) er det uden tvivl designertasker! Jeg kan absolut ikke få nok og det er gået hen og blevet en obsession. Min interesse for designertasker, startede det første år på gymnasiet og min samling er vokset lige siden. I min lille designertaske boble, kan man aldrig have for mange tasker og der er altid en god undskyldning for at medbringe én af de lækre tasker – om det så blot er en tur til Netto <3

Jeg har udvalgt nogle af mine designertasker, som jeg vil vise frem i dette indlæg.

DKNY

Min allerførste “designertaske” er denne fra DKNY, som jeg købte i starten af 1.G. Jeg er ærligt helt forbløffet over, hvor god en stand den fortsat er i efter utallige byture! Alkoholpletter, røglugt – u name it! Den er som ny!

Jeg vil gerne understrege, at denne taske er specielt udvalgt til at være byturstasken og at jeg absolut ikke behandler mine andre tasker som denne!

Tasken har jeg ikke kunne finde på nettet… <3

TRUSSARDI JEANS

Denne lille skønhed er nummer to i samlingen. Jeg købte tasken under mit sygdomsforløb med kyssesyge i starten af 1.G. Kyssesygen tog virkelig hårdt på min energi, så ja – jeg købte mig selv en lille “god bedring” taske som trøst, hahah <3

Tasken kan købes HER.

GUESS

Denne elegante skønhed er nummer fire i min samling af designertasker. Taske nummer tre er også fra GUESS, men da jeg bruger den som skoletaske er den liidt for slidt til at vise frem…

Jeg fik denne taske af min far tilbage i vinterferien, da mine forældre og jeg var i Alicante. Jeg fik tasken sammen med den fineste pung – også fra GUESS.

Tasken har jeg desværre ikke kunne finde på nettet… <3

MICHAEL KORS

Dette er min første Michael Kors taske og nummer fem i samlingen af designertasker. Denne taske skiller sig ud fra de andre ved at være hvid, da jeg ville prøve noget nyt og da den matcher mine sneaks ;)) Jeg købte tasken på Mallorca denne sommerferie.

Tasken kan købes HER.

MICHAEL KORS

Denne fantastisk smukke taske er den nyeste i samlingen og den uden tvivl størstelskede! Jeg fik tasken af min dejlige kæreste i forbindelse med hans hjemkomst fra studietur i Madrid tilbage i oktober. Det er ingen hemmelighed, at jeg blev overlykkelig! <3

Tasken kan købes HER.

LÆS OGSÅ: TO DIE FOR // DESIGNER BAGS

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

16 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  13. november 2017 den 11:38

  Er vild med din taske fra GUESS og din sorte fra Michael Kors😍

 • Svar
  BLOGBYCC
  13. november 2017 den 22:06

  Har aldrig hørt om trussardijeans før, men den er bare SÅ fin <3.
  er ret vild med små tasker som disse og især dem med crossbody også

 • Svar
  Lykke
  13. november 2017 den 22:11

  De er super fine alle sammen!

 • Svar
  simone
  13. november 2017 den 22:57

  Så flotte! Er vild med den fra Michael Kors <3

 • Svar
  Ea
  14. november 2017 den 10:50

  De er også super fine! Jeg er helt vild med den sorte Michael Kors! <3

 • Svar
  Emma
  14. november 2017 den 10:53

  Jeg har aldrig hørt om TRUSSARDI før, men sikke en smuk taske!

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  14. november 2017 den 11:08

  Lækkert indlæg og virkelig smukke tasker du har 🙂 Jeg overvejer også at lave et indlæg om min samling 🙂

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  14. november 2017 den 11:19

  Sikke nogle flotte og lækre tasker – jeg er især vild med din nyeste i samlingen <3

 • Svar
  Just Me
  14. november 2017 den 11:55

  Det er nogle flotte tasker du har dig.
  Jeg har altid godt kunne tænke mig en designer-taske. Men jeg har ikke fundet en som jeg ved, at jeg vil holde af gennem mange år.
  Men forhåbentlig finder jeg den engang 🙂

 • Skriv kommentar