Fashion

Jeg sælger ud af min garderobe

Hey guys <3

Jeg har fået ryddet op i min garderobe og besluttet mig for at sælge noget af det tøj, jeg ikke selv får brugt. Standen på al tøjet er som nyt, da det kun er blevet brugt 1-3 gange. Hvert stykke tøj sælges for -50% af nyprisen og alle priserne er inklusiv fragt! 😀

Ralph Lauren Skjorte (lyserød, str. XS) // 350 DKK inkl. fragt
Vero Moda t-shirt (sort/hvid, str. S) // 85 DKK inkl. fragt
Pieces skjorte/skjortekjole (hvid m. mønster, str. XS) // 100 DKK inkl. fragtH&M sweatshirt (grå, str. XS) // 80 DKK inkl. fragtAsos kimono (sort/hvid, str. S) // 135 DKK inkl. fragtTommy Hilfiger t-shirt (hvid, str. XS) // 200 DKK inkl. fragtLacoste t-shirt (sort, str. XS) // 200 DKK inkl. fragt 
H&M shorts (sort, str. S) // 80 DKK inkl. fragt

Hvis I har interesse i noget af dette, så skriv en privat besked til emilie.ildstein@gmail.com eller 20945493 <3

-Emilie Ildstein 

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  7. november 2017 den 11:52

  Virkelig fine ting du sælger, gid jeg kunne passe det <3

 • Svar
  simone
  7. november 2017 den 11:59

  Årh det er så skønt at få ryddet ud i sin garderobe, jeg har næsten også lige selv gjort det! <3

 • Svar
  Ea
  7. november 2017 den 12:52

  Virkelig fine ting du sælger – jeg er helt vild med den grå H&M sweatshirt.. Ærgerligt at den er for lille <3

 • Skriv kommentar