Personal

Glad udenpå – fortabt indeni

Hey guys <3

Det ville være løgn, hvis jeg sagde at jeg her for tiden har det så godt som jeg udstråler. Jeg deler mine mindre gode stunder med jer som de gode, og i øjeblikket er livet ikke ligefrem lutter lagkage.

Jeg har den seneste uge droppet min 40 minutters makeuprutine og i stedet været helt naturlig. Jeg vil ønske at dette skyldtes at jeg bare trængte til forandring, men årsagen er desværre knap så positiv. Den seneste uge har jeg haft kæmpe mangel på overskud, og træthed og slem hovedpine har domineret i min hverdag. Jeg mærker i øjeblikket hvordan stress nærmest kvæler mig både fysisk og psykisk. Manglende appetit, svimmelhed og hjertebanken gør det svært at holde energiniveauet højt og det psykiske pres gør det svært at holde tårerne tilbage. I fredags kunne jeg ikke holde følelserne igen og jeg fik grædt ud i armene på min kæreste.

Hvad der hovedsageligt ligger bag mine frustrationer kan I læse om i mine seneste indlæg: Jeg vil droppe ud af gymnasiet og UPDATE: STX, HHX eller HF?. Uddannelse fylder enormt meget i min hverdag, hvilket giver god mening, da jeg bruger meget af min hverdag på at gå i skole, lave lektier og skrive afleveringer. Noget jeg har gjort de sidste mange år, men aldrig har det påvirket mig så meget som det gør nu. Jeg kan mærke hvordan jeg bliver mere og mere ked af at presse mig selv til noget, jeg ikke har lyst til. Der skal næsten intet ting at ødelægge mig dag; små ting som en flækket negl, kan trække mig helt ned i kulkælderen. Disse følelser og frustrationer sætter især sit præ min lyst til at sætte mig ned og få lavet noget produktivt. Dette gælder desværre også mit overskud til at få skrevet nye indlæg. Alligevel nægter jeg at lade dette påvirke bloggen og derfor vil jeg fortsat gøre mit bedste for at levere gode blogindlæg til jer – mine skønne og elskede læsere! <3

Jeg er ikke i tvivl om at jeg skal have gjort noget ved dette, men lige præcis hvad, har jeg endnu ikke fundet ud af. Jeg ser i hvert fald frem til bedre dage! Indtil da, er jeg så evigt taknemmelig for at have en kæreste, der er villig til at påtage sig alle mine byrder for at gøre min hverdag mere overskuelig, samt en omgangskreds der støtter mig gennem alt! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  5. november 2017 den 0:30

  God aften søde, sikke et indlæg og følelsesmæssigt ramte du også mig,
  Jeg føler mig ikke god nok til bare en HG fordi det ligger på C i engelsk og det kan jeg slet ikke finde ud af.
  Håber du finder ud af det <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  venterpaavin
  5. november 2017 den 14:13

  Held & lykke med din beslutning – prøv at slappe af hvor du kan. Jeg er oldgammel nu, og har slet ikke styr på altså noget med uddannelse endnu, og det har ikke påvirket mit liv på et overordnet plan (:

 • Svar
  Emma Engmark
  5. november 2017 den 15:15

  Held og lykke med din beslutning. Noget som uddannelse og fremtids planer, er virkelig også noget, der kan gøre selv den mest afslappede person stresset. Jeg står også tit og overvejer om mine valg var de rigtige, og kan finde mig i samme stressede situation som dig. Men umiddelbart vil jeg sige at man altid bare skal lytte til sin mavefornemmelse. For det er som regel det rigtige valg 🙂 <3

 • Svar
  Emma ditlevsen
  6. november 2017 den 21:45

  det er jeg ked af – jeg har været udsat for det samme, da jeg gik i Gym. Jeg droppede ud og tog en HF, som jeg er glad for i dag. desuden oplevede jeg symptomerne stærkere om vinteren. Et godt råd, få din søvn og pas på dig selv. tak for sidst 😉 knus fra mig

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  7. november 2017 den 11:44

  Er ked af at du er så “ramt” 🙁 Jeg kender godt selv følelsen, og i sidste ende tror jeg at man skal prøve at slappe af og ikke overtænke tingene. Det gør bare det hele værre. Håber du finder en god løsning i sidste ende <3

 • Svar
  Ea
  7. november 2017 den 12:45

  Super godt indlæg – selvom det selvfølgelig er super synd for dig at du sidder i den situation, så er det fedt at du tør skrive om de dårlige dage også! Jeg kender det alt for godt selv. Det er bestemt ikke sjovt! Jeg håber at du snart finder en god løsning! 🙂

 • Svar
  Sanne
  7. november 2017 den 13:31

  Åh hvor lyder det ikke rart at have det sådan. Pas på dig selv og mærk godt efter hvad du har brug for. Det er ikke altid at stress rammer fordi man har meget at lave, men derimod fordi man har mange tanker, så brug din kæreste (som det også lyder til du gør) og græd ud og snak ud om alle dine tanker.
  Alt held og lykke til at du finder lykken og overskuddet igen snart 😊

 • Skriv kommentar