Get to know

Get to Know // Hårroden

 Heeej alle sammen!

Jeg har været så smadder heldig at få lov til at gæsteblogge på skønne Emilie’s blog. Hun har stillet mig nogle spørgsmål, så I kan komme lidt tættere på mig som person, og hvorfor jég har valgt at drive bloggen hårroden.

Hvordan vil du beskrive dig selv?

som person er jeg meget perfektionistisk, og det tror jeg også min blog vil skinne igennem med. Jeg blogger ikke så tit, fordi jeg går mere op i indholdet, og at det er perfekt. Derudover vil jeg altid være dér hvor der sker noget. Jeg er ikke god til at sidde stille, og vil gerne have fingeren på pulsen hele tiden.

Hvad blogger du om og hvorfor?

Jeg har valgt at blogge om beauty, mere specifikt hår og skønheds-tips. Jeg synes alt for mange render rundt med den kedelige hestehale i nakken eller den triste knold der mangler ét eller andet. Hver dag er en fest, og som frisør elev, vil jeg gerne inspirerer andre til at gøre det ekstra om morgenen, og det behøves ikke være besværligt og tage lang tid! nettop dét vil jeg gerne vise på bloggen, fordi jég har det generealt bedre, når jeg føler mig bedre – indeni som udenpå.

Hvad fik dig til at starte din blog?

Jeg har desværre været i en salon, som jeg ikke var så glad for. Jeg valgte i en kort periode at droppe min uddannelse, for at “trække i stikket”. Jeg havde en sygelig trang til at fortsætte min passion for hår, og da jeg i en periode på min Instagram, lavede steps by steps, gik det hurtigt op for mig, hvor meget jeg havde på hjertet, fordi jeg så gerne vil give ud af det, som jég vidste. Jeg havde en veninde der sagde: “hvorfor laver du ikke en blog, hvor du kan være mere uddybende?” og jeg tænkte why not, derfor har min blog i dag eksisteret i 1 1/2 år.

Hvordan startede din passion for hår-inspiration?

Ååh, det er næsten helt fra spæd. Jeg er opvokset i en familie, hvor alle er kreative. Min gamle olde lavede altid perler, puder, og syede meget. Min mormor strikker, hækler mm. min tante maler og er kreativ med mange andre ting også. Hun er god til håndværk, og lærte mig i sin tid at flette, og dér opstod det nok. Jeg har altid gået meget op i mig selv, og har aldrig rigtig været bolig begavet, så jeg synes jeg har fundet min plads som frisør, og deraf kommer hår passionen.

Hvad er dit bedste tip til en lækker frisure på farten?

Mmmm, en god tørshampoo med volume, giver håret fylde og form, og så en spidskam. Dén skal man bruge til at toupere med, og bum, så ser håret stylet ud.

Hvilke hårprodukter kan du absolut ikke leve uden?

Jeg HADER når jeg lige har vasket hår. Det klasker frygteligt og er svært at sætte, så en god textur spray, går man aldrig galt i byen med!

Hvor stor en rolle spiller en god frisure hos dig?

Det er en kæmpe del af ens identitet! its everything. Går jeg ud af døren om morgenen med fedtet hår og en kedelig hestehale, kan jeg ikke være mig selv, haha 🙂

Hvad er fremtidsudsigerne for din blog?

Hmmm, min hensigt med bloggen er at folk tager mine fif og råd til sig. Jeg forsøger at opstarte et image, hvis jeg en dag gerne vil være selvstændig – nu må vi se 😉

Tak fordi I læste med, knus fra hårroden

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar