Beauty

Elegant Touch // False Nails

Dette indlæg er sponsoreret af Elegant Touch i samarbejde med AMAZE press.

Hey guys <3

Der er efter min mening ikke noget så skønt og fyldstgørende som flotte, nyelavede negle! Negle er noget, jeg altid har holdt ubeskriveligt meget af og jeg lægger utrolig mange kræfter og ikke mindst penge i at pleje mine negle. Jeg får ofte komplimenter på mine negle, da de naturligt er meget lange og stærke. Desværre er det ikke alle, der er så velsignede som mig, og derfor laver Elegant Touch kunstige negle til dig, som ønsker stilfulde, lange negle!

Hver pakke indeholder 24 negle i 10 forskellige størrelser, så ligegyldigt om dine negle er meget brede eller yderst smalle negle, er der en pasform præcis til dig!

Jeg har fået tilsendt tre pakker med deres lækre limited edition negle og én pakke med deres nye super-flex teknologi. Se neglene her:

LIMITED EDITION // STEEL THE NIGHT

Jeg er helt vildt forelsket i disse lækre røde negle, som passer perfekt her op til jul!

Køb neglene HER.

LIMITED EDITION // CELESTE

Disse negle synes jeg personligt, er vildt cool! Jeg har aldrig haft chrome negle, så dem glæder jeg mig meget til at prøve. Disse negle egner sig perfekt til nytår!

Køb lignende negle HER.

LIMITED EDITION // SCANDAL

Jeg er også ret så vild med disse negle, da de fjerner al besvær ved at skulle fjerne glimmer fra neglene! Disse negle passer også perfekt til julen og nytårets mange festligheder.

Jeg har desværre ikke kunne finde disse negle online…

NEXT STOP NEW YORK

Disse negle er mere neutrale, men passer også perfekt til denne årstid og højtid. Det kan være en smule svært at se på billedet, men de er mørkerøde.

Jeg har desværre ikke kunne finde neglene online…

Hvad synes I om kunstige negle og hvilke kan I bedst lide? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar