Personal

1/2-årsdag med kæresten

Hey guys <3

I går var det præcis et halvt år siden, at Marcus og jeg officielt blev kærester – og nøj, hvor tiden bare er fløjet afsted! Jeg husker stadig glæden ved at sige “Ja!”, da han spurgte mig om jeg ville være hans, og efter et halvt år er glæden kun blevet større <3

Det er en ubeskrivelig fantastisk følelse, at have et menneske ved sin side, som man kan dele absolut alt med. Aldrig har jeg følt mig så tryg ved nogen, som hos ham og aldrig har jeg mødt et menneske som støtter mig så meget, som han gør. Det er fantastisk, hvordan han bakker op om bloggen og mine drømme, og hvordan han nægter at lade mig give op, når jeg er overbevist om at jeg aldrig klarer det.

LÆS OGSÅ: 10 ting du kan lave med kæresten

I går fejrede vi så vores halvårsdag og det gjorde vi ved at spise ude. Vi spiste på Café Velvet i Vejle, hvor vi fik den lækreste aftenbuffet og cocktails! Jeg fik ikke taget de bedste billeder af maden, da der var pænt mørkt, men det smagte fantastisk! I kan se lidt billeder af maden herunder:

Det var en super hyggelig måde, at fejre vores forhold på og jeg ser frem til at kunne fejre hver dag med ham <3

LÆS OGSÅ: Hvad kan man tillade sig som kæreste? 

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  11. november 2017 den 19:34

  Tillykke!❤️
  Jeg kender selv det med at man bare blive gladere og gladere for en person, uanset hvor længe der går. Min kæreste og jeg har været sammen i snart 3 år og man bliver bare stadig gladere og gladere 😍

 • Emilie Ildstein
  Svar
  Emilie Ildstein
  12. november 2017 den 11:19

  Tusind tak! <3
  Hvor skønt! <3

 • Svar
  Emma Engmark
  12. november 2017 den 16:11

  Tillykke med halvårs dagen. 🙂

  http://kaffeogkjoler.dk/

 • Svar
  Camilla Schultz
  13. november 2017 den 6:23

  Stort tillykke. Det lyder helt fantastisk

 • Skriv kommentar