Fashion

Three non-costume halloween looks

Hey guys <3

Halloween nærmer sig og derfor skal denne uges outfit indlæg selvfølgelig være i Halloween edition! Da jeg selv, som så mange andre, ikke er typen der klæder sig ud til Halloween, har jeg kreeret tre Halloween looks til dig der ikke vil klædes ud. Disse tre look er perfekte, hvis du skal til det helt store Halloween party eller til en (u)hyggelig filmaften med vennerne!

Look 1 // Little black Dress & Vampire LipsDette vampyrinspirerede look er sammensat af en skin tight, sort kjole, nylonstrømpebukser, et par lækre stiletter med plateau, min yndlingstaske fra Michael Kors, nogle smykker og røde læber!

Look 2 // Black Cat inspired LookDette black cat inspirerede look er til dig der foretrækker jeans frem for en lille sort kjole. Looket er sammensat af en sort body, et par skramme, sorte jeans, høje hæle med snører, min Guess taske, et par lange øreringe og en winged eyeliner.

Look 3 //  Witch Alert Dette hekseinspirerede look er sammensat af en lang, sort kjole, et par høje stiletter, min Trussardi skuldertaske, messy hair og en dyster makeup.

Hvilket look kan I bedst lide? Og gør I selv noget ud af Halloween? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  BLOGBYCC
  27. oktober 2017 den 10:12

  Jeg kan bedst lide det sidste med den lange kjole <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  27. oktober 2017 den 14:07

  Look nr 3 er virkelig smukt 🙂

 • Skriv kommentar