Add

Plakater med sjove jokes!

Dette indlæg er sponsoreret af citatplakat.dk og hipd.dk.

CITATPLAKAT.DK – DINE YNDLINGSCITATER PÅ PLAKATER!

Citatplakat.dk designer plakater med tidens sjoveste danske citater. Kombinationen af de sjove citater med et simpelt og stilrent nordisk design, får med lethed humor og indretning til at gå hånd i hånd!

Hos citatplakat.dk finder du plakater opdelt i tre forskellige kategorier: grafiske plakater, simple plakater og komplet plakater.

De originale grafiske plakater er designet så humor og design går hånd i hånd! Med den simple grafiske tegnestil skabes tidsløse, men sjove plakater. På de grafiske plakater, ser vi blandt andet kendte citater fra Olsen Banden som: “Jeg har en plan!“, “Skidegodt, Egon” og “Er det farligt?“.

De simple citatplakater er skabt til at give den helt minimalistiske nordiske stil et friskt pust med en god portion humor, dog uden at gå på kompromis med de helt stilrene linjer! På de simple plakater, ser vi blandt andet citater som: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert! -Pippi”, “Syv år, Niels! -Mulle” og “Sol og palmer… og kællinger. -Benny Frandsen”.

De komplette citatplakater, tager alle de bedste citater fra din yndlings film og samler dem på én plakat. Komplet plakaterne er til dig, der ikke kan beslutte dig for et enkelt citat, men bare må eje dem alle!

HIPD.DK – PLAKATER MED SJOVE JOKES

Hvem elsker ikke en plat far joke, et åndsvagt ordspil eller en lam vittighed? Hipd.dk sætter kulør på tilværelsen! Konceptet er skabt for at bringe et smil fem hos store såvel som små. Det er underordnet hvem man er eller hvor plat man synes det er – man kan næsten ikke undgå at trække lidt på smilebåndene, når man ser de platte jokes hænge på væggen!

Holdet bag www.citatplakat.dk opkøbte 1. maj 2017 Hipd.dk, og har en drøm om sprede endnu flere smil på folks læber gennem deres gennemført dårlige – men geniale – humor!

Hos hipd.dk kan du ikke kun købe de fede plakater, men også vildt sjove postkort samt rammer til plakaterne! Det samme gælder hos citatplakat.dk, hvor du også kan købe fine rammer til plakaterne.

Er I lige så vilde med de skøre jokes, som jeg er? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  6. oktober 2017 den 12:58

  Jeg er fuldstændig solgt til sådan nogle plakater, de er jo enorm sjove og fine samtidig!;-).

  Hav den bedste fredag! http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Svar
  Camilla
  7. oktober 2017 den 11:31

  Er vild med plakaten med aben <3

 • Svar
  sara sophie
  7. oktober 2017 den 15:29

  Hvor er de bare fine!
  Kunne godt tænke mig den med aben 😀

 • Svar
  Dårlige jokes
  5. april 2018 den 2:38

  Det er nogle sjove jokes

 • Skriv kommentar