Beauty

Pearl Wax // Hard Wax Beans

Dette indlæg er sponsoreret af Pearl Wax.

Hey guys <3

Mange af jer kender måske til det med at barbere ben 2.-3. anden dag for at undgå tydelige hårstubbe? Eller måske betaler I kassen hver trejde-fjerde uge for at blive vokset professionelt?

Jeg har efterhånden testet lidt af det hele! Praktisk talt ALT fra billig voks med 10-20 voksstrips til kun 25 kr. til voksbehandlinger hos en professionel kosmetolog og laserbehandling. Lad os bare være ærlige og sige det sådan, at den billige voks er lidt for hård ved huden, mens den professionelle voksbehandling og laserbehandling er lidt for dyrt i en længere periode.

Hvis I følger med på de sociale medier, har I helt sikker hørt om Pearl Wax! Pearl Wax er et firma, der sælger voks til rimelige priser. Deres startpakke indeholder en perlevarmer og 3x påføringespinde pr. pose købt, og koster lige nu kun 249 DKK. Én pose voks koster 99 DKK og du sparer 50% rabat på den anden pose! Pearl Wax Hard Wax Beans fåes med syv forskellige dufte: kamille, lavendel, jordbær, chokolade, honning, cream og rose.

Anvendelse:

 1. Tænd varmeren på højeste temperatur og hæld voksperlerne i. Vent til perlerne er helt smeltet – indstil derpå varmeren på medium.
 2. Rengør det område af din hud der skal vokses. Tjek retningen på hårene. Test temperaturen med træstykket – mærk med en finger. Påfør et tyndt lag, langs hårenes retning.
 3. Lad det tørre i cirka 20 sekunder, hiv derpå voksen af i modsatte retning af hårene. Påfør evt. fugtgivende creme efterfølgende. Rengør varmeren så den er klar til næste voksbehandling.

Min anmeldelse af Pearl Wax

Jeg ser reklamer for voks overalt på nettet, men kan man virkelig stole på at det produkt man bestiller, er så godt som firmaerne lover? Dette spurgte jeg mig selv om inden jeg modtog pakken fra Pearl Wax; her får I min ærlige vurdering af produktet.

Jeg har testet Pearl Wax Hard Wax Beans og perlevarmer, og er kommet ud med et rigtig positivt udfald! Jeg har testet mange former for voks, men aldrig oplevet så stor tilfredstillelse ved resultatet som med Pearl Wax; voksperlerne smelter hurtigt, voksen er let at påføre og hele processen er idiotsikker!

Skal jeg slå ned på noget, må det være smerten. Jeg er en pivskid, når det kommer til voks – til trods for at jeg faktisk er blevet vokset professionelt samtlige gange. Det er selvfølgelig individuelt, hvor meget smerte man kan holde til; dog vil jeg anbefale at få en anden til at rive voksen af, hvis man ikke selv tør, hahah <3

Alt i alt, er jeg super tilfreds og kan med god samvittighed anbefale Pearl Wax!

Har I prøvet eller kunne tænke jer at bruge Hard Wax Beans fra Pearl Wax? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  2. oktober 2017 den 9:56

  Det lyder super nemt! <3

 • Svar
  Camilla Christine
  3. oktober 2017 den 9:26

  Jeg gad super gerne prøve det! Ikke nok med det er lækre farver så ser det nemt ud.
  Jeg ved godt det ikke er smertefrit, men det ser bare så ligetil ud.

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   3. oktober 2017 den 20:46

   Jeg synes da helt klart at du skal give det en chance!❤️

 • Svar
  Simone
  3. oktober 2017 den 20:44

  At få vokset ben er seriøst det bedste! Det holder ret længe <3 Super godt indlæg!

 • Svar
  Clara
  4. februar 2018 den 18:14

  Hvor meget voks bruger du når du skal vokse dine ben? En hel pose eller?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   5. februar 2018 den 11:19

   Jeg vokser faktisk ikke mine ben, men jeg tror bestemt ikke at der skal en hel pose til, hvis man lægger et tyndt lag☺️

  Skriv kommentar