Fashion

OUTFIT // Sweater Weather

Hey guys <3

Her får I tredje og sidste outfit fra mit seneste køb. Har I ikke fået set de andre outfits, er de af finde lige her: “LACE & A FIMININE BIKER JACKET” & “Y.A.S LACE TOP”.

På disse outfit billeder, ser I min nyeste sweater. Efteråret er jo den årstid, hvor vi finder de gamle sweatre frem eller går på jagt efter nogle nye. Jeg har allerede ufatteligt mangle lækre, grå sweatre hængende på mit tøjstativ – alligevel kunne jeg ikke lade være med at falde for denne skønhed, da jeg var på arbejde i Vero Moda! Den er lavet af et blødt materiale, der ikke klør som så mange varme sweatre kan gøre. Som en super fin detalje, har den en blondekrave som jeg er helt vildt forelsket i! Det har jo længe været moderne at have en top med krave under en sweater, men er man som mig og hader lag-på-lag, er dette en genial løsning!

Jeg har valgt at style min fine sweater med min yndlings sorte jeans (som jeg efterhånden har 3-4 par af, hahah), en lang ørering, mit yndlingsur og mine elskede ringe.

Dette outfit er perfekt til en rigtig efterårsdag! Er I også helt vilde med mit outfit, så husk at stjæle stilen! <3

Stjæl stilen: 

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

 • Svar
  Eline Tychsen
  10. oktober 2017 den 18:55

  Du ser rigtig godt ud! Og perfekt outfit til dagens vejr jo ☺️

 • Svar
  Ea
  10. oktober 2017 den 18:56

  Lækkert outfit! 🙂 det passer jo perfekt til dagens vejr!

 • Svar
  Emma Engmark
  10. oktober 2017 den 19:20

  Ej, hvor er den bare lækker! Den må jeg næsten se om jeg kan finde, hehe :p

 • Svar
  Camilla Sofie
  10. oktober 2017 den 20:10

  Det var da en lækker detalje med den blondekrave der! Troede det var noget du havde på indenunder 😀

 • Svar
  Simone
  11. oktober 2017 den 11:09

  Du er bare SÅ flot altså ?

 • Svar
  Frederikke Vexø
  11. oktober 2017 den 15:50

  Ej et flot outfir med en masse fine detaljer <3

 • Skriv kommentar