Fashion

OUTFIT // Fur Jacket

Hey guys <3

Det er blevet efterår og dermed også tid til at finde de varme jakker og frakker frem! Min absolut yndling jakke er denne smukke strudsepels fra Pello Bello. Den er dejlig varm og bare super skøn og elegant! <3

Under pelsen har jeg en sort velour blondetop på, som jeg købte i Vero Moda her den anden dag. Den er super fin og passer til alt!

De hvide jeans, spiller rigtig godt sammen med den sorte top og den lysegrå pelsjakke. De fleste butikker mener, at hvide jeans udelukkende er en sommerbuks, men jeg mener derimod at hvide jeans kan bruges hele året rundt!

Mine efterhånden meget slidte støvler, har jeg på sådan cirka hver dag. Jeg ELSKER dem! De er super gode at gå i og super elegante.

Min fantastisk smukke Michael Kors taske, har jeg fået af min dejlige kæreste og jeg FORGUDER den! Det er den bedste gave jeg nogensinde har fået og jeg tager den med mig næsten overalt – om det så er en tur til Netto eller ud at spise! <3

Mit ur har jeg netop skiftet remmen på, så den igen er sort og ikke længere mørkebrun. Denne kvalitet er en jeg virkelig elsker Daniel Wellington for!

Mine fine negle er lavet professionelt hos Beauty by Camilla. De har fået en omgang shellac i farven Denim Patch <3

Stjæl stilen:

Har I også fundet de varme jakker og frakker frem? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  30. oktober 2017 den 10:22

  Er ret vild med pelsen! <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  30. oktober 2017 den 11:58

  Du ser super godt ud og pelsen er fantastisk!
  Og så synes jeg det er fedt du bruger din taske til alt og ikke kun fine anledninger – den er jo skabt for at blive brugt ☺️

 • Svar
  Ea
  30. oktober 2017 den 12:02

  Jeg er vild med din taske! den har nogle super fine detaljer <3

 • Svar
  Katja
  30. oktober 2017 den 19:07

  Herhjemme er det varme tøj også fundet frem, til både ude og inde. Er en rigtig frossen pind, så jeg havde vinterjakken klar allerede for en måneds tid siden. 😛

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  31. oktober 2017 den 12:12

  Som altid ser du mega godt ud!! 😘

 • Svar
  Freja
  4. november 2017 den 16:56

  Det er virkelig en fin jakke, den ser dejlig varm og lækker ud 🙂

 • Skriv kommentar