Beauty Personal

HH Simonsen Event

Dette indlæg er lavet i samarbjede med HH Simonsen og Amaze Press.

Hey guys <3

I lørdags var jeg inviteret til HH Simonsen event til den hyggeligste intim aften for udvalgte bloggere, arrangeret af Amaze Press. Eventet startede 17:30 hvor vi blev mødt af to af de tre stiftere af HH Simonsen: Lisbeth Simonsen og Hans Schmidt. På bordene stod der den lækreste tapas og noget at drikke. Vi var 13 bloggere til eventet og det var super hyggeligt at møde de andre bloggere og få sat ansigt på dem og deres blogs.

Kort om HH Simonsen

HH Simonsen blev i 2002, stiftet af tre frisører og er i dag et af branchens mest anerkendte mærker indenfor hårprodukter og hårstyling. HH Simonsen laver professionelle hårprodukter, sakse og styling-redskaber til den kreative frisør og stylist, som ikke vil gå på kompromis. De ved, hvor afgørende det er, at du arbejder med de helt rigtige værktøjer og har en mission om at gøre professionel styling tilgængelig for alle!

Om eventet

Vores tre timers intim aften i hårets tegn forløb således:Kl. 18:00 fik vi en rundvisning på hele HH Simonsens hovedkontor i Skærbæk. Udover kontor, var der er enormt lager fyldt med deres lækre hårprodukter!Kl. 18:0-19:15 præsenterede Lisbeth Simonsen deres FW17 look og tools. Det var helt vildt inspirerende at få vist de nye FW17 looks og høre hvordan om hvad der lige nu er in indenfor hair styles. På ovenstående billede ser I Lisbeth lave en af de nye styles på en af de søde bloggere. Her krepper hun først håret, hvorefter hun krøller et par totter hist og her. Det lyder helt crazy, men det blev simplethen så smukt!Kl. 19:15-20:30 var der fri leg! Vi fik lov at prøve deres 9 forskellige hår tools samt varmebeskyttelse, hårolie og hårspray. Efter at have stylet vores hår med deres fantastiske produkter, fik vi lov at vælge lige det hår tool vi ville have med hjem!

På nedenstående billeder ser I det hår tool jeg valgte at få med hjem – deres ROD VS5 DEEP WAVER. På det første billede i indlægget, kan I se de flotte store bølger man kan lave med dette hår tool. Udover deres ROD VS5 DEEP WAVER, fik vi også deres skønne Styling Oil og et magasin med hjem, som I ligeledes ser på nedenstående billeder.Det var en vildt fed oplevelse at komme bag om HH Simonsen, skaberne og deres koncept! Udover at lære de andre søde bloggere at kende og menneskerne bag HH Simonsen, lærte jeg også en helt masse om hår og hårprodukter. Jeg tænker at jeg på et tidspunkt vil lave en video, hvor jeg viser jer hvordan jeg bruger  ROD VS5 DEEP WAVER og Styling Oil – hvis det kunne have jeres interesse? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Eline Tychsen
  14. oktober 2017 den 22:22

  Det så virkelig ud som om det var en hyggelig aften! Fulgte med fra HH Simonsen instastories ?
  Og jeg synes helt sikkert du skal lave sådan en video ??☺️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   17. oktober 2017 den 13:12

   Det var simpelthen så hyggeligt! Fedt, det vil jeg da klart tage til overvejelse☺️

  Skriv kommentar