Get to know

Get to know // Frk. Mejer


Hey guys <3

I dette indlæg skal I møde min absolut yndlingsblogger! En modig, smuk og talentfuld 22-årig kvinde med så meget på hjertet og en kæmpe passion for vintage <3

Hvordan vil du beskrive dig selv?
Jeg vil nok beskrive mig selv, som en meget feminin pige, som er enormt følsom, men samtidig utrolig stædig og målrettet. Jeg gør altid mit bedste uanset, hvad jeg laver og så forsøger jeg altid at være så ærlig og nærværende som muligt. Jeg har en meget gammel sjæl, så jeg er nok ret moden af mine 22 år, da jeg har en lidt bitter, gammel dame indvendigt, som let bliver forarget. Når det er sagt, så forsøger jeg altid at se elegant ud i min vintage stil, men jeg er helt ufatteligt klodset!

Hvad fik dig til at starte din blog?
Jeg havde brug for et sted, hvor jeg kunne få mine tanker ned og ud til nogle andre. Jeg startede den for min egen skyld, men jeg er da så glad for, at folk har lyst til at læse med. Jeg har altid gerne ville inspirere andre mennesker og hvis det hjælper nogle andre at fortælle min historie, så er det det hele værd.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg prøver på at være meget elegant og feminin. Overdressed er jeg nok 99% af tiden. Jeg elsker vintage, men det er faktisk svært at finde noget, som passer i mine mål, så derfor har jeg lidt skabt min egen vintage. Jeg kalder det modern vintage, fordi det er et mix mellem det moderne fra highstreet butikker, men med et retro touch. Jeg går mest i kjoler, fordi jeg hader stramme bukser. Og så kan jeg bedst lide at have masser af farver på.

Hvad kan du ikke undvære i din garderobe?
Jeg kan ikke undvære mine kjoler. Jeg elsker følelsen af at have en kjole på, fordi det får mit til at føle mig kvindelig og det gør mig rigtig glad. Det giver mig bare en helt speciel følelse.

Hvad er dit must have makeup produkt?
Læbestift. Uden tvivl. Ej, måske også eyeliner. Jeg kan ikke undvære mine cateyes og mine farvede læber. Det er blevet en del af looket og jeg har brugt mange år på at ramme den helt perfekte liner. I starten lavede jeg den kun, når jeg havde virkelig god tid, men på en god dag kan jeg klare begge øjne på 10 minutter.

Hvad vil det sige at være særligt sensitiv og hvordan takler du din sensitivitet i hverdagen?
For mig handler det om, at jeg tager flere ting ind. Jeg opdager de små indtryk og stemninger, som ikke-sensitive måske overser. Jeg bliver lettere fyldt op og har mere brug for at være for mig selv. For mig er det blevet en blanding af at være introvert og sensitiv, så jeg er faktisk et meget genert menneske, som kan virke udadvendt, men når det kommer til stykket, så kan jeg godt lide mit eget selskab. Jeg er blevet meget bedre til at finde ud af, hvor meget energi jeg har og “spare op” til de ting, som jeg ved gør mig træt. Jeg forsøger at trække mig tilbage, når jeg har fået tappet min energi og husker at passe mig selv. Jeg mener dog ikke, at særlig sensitivitet skal være en sovepude for at undgå alle mulige situationer. For mig handler det bare rigtig meget om, at jeg har fået en større forståelse for mig selv og de begrænsninger som jeg har oplevet gennem tiden. Jeg kan f. eks slet ikke være med til selskabslege, fordi jeg går i panik, men jeg elsker at kigge på og derfor skal de andre endelig slå sig løs.

Hvad er dit bedste råd til særligt sensitive?
Man skal virkelig blive bedre til at følge mavefornemmelsen og acceptere at man ikke altid kan det, de andre kan. Vi er forskellige og gudskelov for det. Man skal virkelig også have respekt for ens begrænsninger og lytte til sig selv, fordi ellers kan man godt blive lidt af en vulkan, når man er fyldt helt op. Det hænder da stadig for mig, men jeg er blevet meget bedre. Det vigtigste er, at det er okay at være sensitiv. Følsomhed er ikke nødvendigvis negativ, selvom at det kan føles anstrengende til tider. Det er virkelig en gave, hvis man lærer at bruge det. Jeg lærer hele tiden noget nyt.

Hvad har du lært af at blogge?
Nøj, jeg har lært meget om mig selv. Jeg skriver jo tit indlæg på 15 minutter, som så bare er mine tanker kastet ned i øjeblikket. Det har både lært mig, at jeg ikke er alene om at føle diverse ting, men også at det er okay at være mig selv. Jeg har virkelig mødt meget positiv feedback og jeg fyldes med glæde og taknemmelighed hver gang, at jeg ser en kommentar i indbakken. Jeg har opdaget nye sider af mig selv gennem bloggen og noget af det har da været hårdt for mig selv at genlæse, men derfor har det stadig været vigtigt for mig at udgive det. Det har rykket mine grænser – især når jeg har lagt billeder op uden makeup osv. Jeg lærer også at huske at rose mig selv fra tid til anden.

Hvad er fremtidsudsigerne for din blog?
Ej, hvor jeg håber, at jeg en dag kan leve af det. Jeg vil bare rigtig gerne vise, at der er flere sider til vores instagram-generation. Der er det glamourøse og overdressed, men også det følsomme og uperfekte. Jeg har begge dele i mig. Jeg vil bare gerne vise gennem mine ord, at ingen af os er alene og vi alle sammen skal have plads til at være her. Vi er okay alle sammen og det er helt okay ikke at være perfekt. Det er noget, som jeg selv har kæmpet rigtig meget med. Jeg håber inderligt, at der er flere, som har lyst til at læse med og træde ind i mit univers. Jeg vil bare gerne huske folk på, at der er rigtig meget menneskeligt bag alle filterene, kjolerne og makeuppen. Det er jo en helhed og vi har alle sammen forskellige sider af os selv. Så fremtiden byder på meget mere glimmer, sårbarhed og indlæg fra min indre, bitre dame.

Du kan følge med i hendes liv på frkmejer.dk

Skal du være gæsteblogger i mit næste “Get to know” indlæg, så smid en kommentar eller send mig en privat besked! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Nazila
  28. oktober 2017 den 13:17

  Skønt indlæg med søde Louise <3

 • Svar
  jillchristinablog.dk
  29. oktober 2017 den 12:55

  Super fedt indlæg. 🙂

 • Svar
  Camilla
  29. oktober 2017 den 13:16

  Virkelig godt indlæg <3

 • Skriv kommentar