Add Beauty

FOREO // LUNA plus play

Dette indlæg er sponsoreret af foreo.com.

Det svenske brand FOREO har indtaget skønhedsverden med storm siden, det blev grundlagt i 2013. FOREO har vundet over 65 skønhedspriser verden over, og hvert 7. sekund sælges et FOREO produkt i over 40 lande. Ved hjælp af teknologi, forskning og indsigt i fremtidens tendenser, skaber FOREO visionære løsninger og sætter barren højt.

FOREO har opnået global succes med sin prisvindende LUNA, som blev lanceret 2013. I maj 2016 præsenterede FOREO sit hidtil mindste produkt LUNA play, som er perfekt til at tage med på rejsen! Den skånsomme rejsemakker, der kan anvendes op til 100 gange, banede for alvor vejen for LUNA-linjen. Populariteten af LUNA play blev enorm, og FOREO besluttede derfor hurtigt at udvikle et tilsvarende produkt en ubegrænset anvendelsesperiode. Dette resulterede i LUNA play plus, som er på størrelse med en vatrondel eller macaron.

Med LUNA play plus får du hele LUNA-oplevelsen i et sødt og kompakt design med 7 sjove farver, der passer til alle hudtyper.  T-Sonic pulseringer fjerner de døde hudceller blidt, opløser tilstoppede porer med makeup-rester og fjerner 99,5% af snavs og olie fra huden. LUNA play plus renser et større område af ansigtet end LUNA play og har længere og blødere silikoneknopper for en mere skånsom rensning. LUNA play plus er 100% vandtæt og det er ikke nødvendigt at skifte børstehovedet. Produktet kører på udskiftelige AAA batterier, og kan derfor bruges igen og igen.

Anvendelse:

 • Fjern al makeup, fugt ansigtet med vand og påfør dit normale renseprodukt. Fugt derefter LUNA play plus med vand.
 • Aktivér LUNA play plus ved at trykke på knappen én gang og kør den rundt på huden med lette cirkulerende bevægelser. Vær ekstra forsigtig ved området omkring øjnene. Brug her små, langsomme bevægelser.
 • Rensningen af hele ansigtet tager kun ét minut.

Skal du prøve LUNA play plus? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

13 Kommentarer

 • Svar
  jillchristinablog.dk
  24. oktober 2017 den 10:42

  Jeg har kigget på den så mange gange, må snart købe en så jeg kan prøve den af. 🙂

 • Svar
  Simone
  24. oktober 2017 den 10:58

  Jeg har også denne her, og har netop lige taget den frem for at få brug af den! Den er mega smart <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   24. oktober 2017 den 11:05

   Den giver den altså også bare den blødeste hud!! Så god <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  24. oktober 2017 den 11:02

  Tror uden tvivl jeg skal prøve den! Den virker ekstremt smart 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   24. oktober 2017 den 11:06

   Den er virkelig god og giver den blødeste hud! 😀

 • Svar
  Camilla
  24. oktober 2017 den 12:04

  Er vild med dine billeder! <3

 • Svar
  Daniella Elton olsen
  24. oktober 2017 den 18:48

  Årh FOREO😍 Jeg har selv LUNA, dog den store af dem og den gør bare alt godt for huden i ansigtet! 🙂

 • Svar
  Mia // www.sortpastel.dk
  24. oktober 2017 den 22:39

  Jeg elsker min foreo Luna. Bruger den hver dag og anbefaler den til alle 😀

 • Svar
  kathrine johansen
  25. oktober 2017 den 15:39

  Det er et fantastisk produkt har det selv, og knus elsker det!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Skriv kommentar