Add Beauty

BRAUN // Hårfjerning til kvinder

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Amagerisenkram.dk.

Hey guys <3

Det er blevet efterår og vi bevæger os langsomt mod vinteren, men dette er ikke ensbetydende med at vi skal give afkald på vores lækre, glatte ben! Hvis I også vil passe og pleje hårfjerningen uden for bikinisæsonen, har jeg her samlet fire lækre hårfjerningsprodukter fra Braun.

Hos Amagerisenkram.dk finder du et bredt spektrum med varer indenfor den personlige pleje fra Braun. Braun er kendt for deres sublime produkter, som er af meget høj kvalitet.

Braun Silk-épil 3 

Silk-épil 3  er den gode løsning til nem hårfjerning og glat hud! Braun Silk-épil 3 består af Brauns 20-pincet-system for skånsom fjernelse fra roden, som giver langtidsvirkende resultater op til fire uger. Massagerullerne stimulerer og masserer huden, mens smartlight hjælper dig med at se selv de fineste hår.

Braun Silk-épil 5 

Denne Silk-épil 5 giver ekstra skånsom epilation, for op til fire ugers glat hud. Produktet er udviklet til at være let at bruge og give fantastiske resultater. Silk-épil 5 fjerner selv de korteste hår for resultater, som voks ikke kan matche. Den er med sin Wet & Dry-teknologi specielt designet til epilering i varmt vand for at forbedre din omsætning og gøre din hud mindre følsom. Epilatoren er vandtæt og vaskbar.

Braun Silk-épil 7

Med 40 pincetter i close-grip teknologi, fjerner Silk-épil 7 selv de korteste, fineste hår helt ned til 0,5 mm lange. Epilatoren er udstyret med et drejehoved, som problemfrit tilpasser sig kroppens konturer og SoftLift Tips, som effektivt løfter selv fladtliggende hår og guider dem til pincetten for at blive fjernet. Et SmartLight hjælper dig også igennem epilering og lyser op selv for de fineste hår.

Se alle produkterne hos Amagerisenkram.dk.

Skal du prøve Braun Silk-épil? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar