Beauty

Beauty by Camilla

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Beauty by Camilla.

Hey guys <3

Jeg har det seneste stykke tid fået ordnet min negle hos Beauty by Camilla, og hvor har jeg dog fået mange skønne komplimenter på mine negle! Jeg har valgt at få ordnet mine negle i salonen hver trejde uge og jeg er simpelthen så glad hver gang jeg går derfra med de fineste negle.

Hos Beauty by Camilla bliver du mødt af de sødeste unge kvinder i den hyggeliste lille salon. Salonen ligger på Holmen 23, 1 sal, 7100 Vejle (bag Føtex) med fantastiske parkeringsmuligheder! Deres åbningstider er meget svingende og de sene aftentider passer perfekt til os der enten er i skole eller på arbejde om eftermiddagen, hvor de fleste saloner ellers har lukket.

I salonen er der mulighed for flere forskellige skønhedsbehandlinger:

  • Ansigts- og rygbehandling
  • CND shellac
  • Eyelash extensions
  • Manicure
  • Massage
  • Pedicure
  • Vipper og bryn
  • Voksbehandling
  • Gelénegle

Den skønhedsbehandling jeg selv får hver tredje uge er CND Shellac. Normalprisen for denne behandling er 279 DKK, men hele denne måned kører de et tilbud hvor behandlingen kun koster 200 DKK!

Kort om CND Shellac

Shellac™ er et banebrydende og nytænkende brand fra CND. Det har taget fem år at udvikle dette fantastiske negleprodukt, som har den nemme påføringsteknik fra en almindelig lak, men det stærke, holdbare og glansfulde resultat fra geléen. Hvad endnu bedre er, at lakken er 100 % tør, når du forlader klinikken og du skal ikke bekymre dig om, at lave ridser og hakker i lakken. Shellac™ indeholder hverken rene akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd eller HEMA. En Shellac™ lakering holder i op til 14 dage. Nogle holder det længere, andre ikke helt så længe. Shellac™ vil altid holde bedst på sunde naturnegle. Brug altid SolarOil og cuticle eraiser minimum 2 gange dagligt, for at forlænge holdbarheden samt pleje dine egne negle.

Shellac™ skal fjernes hos din professionelle behandler eller efter kyndig vejledning. Du skal bruge Shellac™ remover wraps, samt nourishing remover. Du skal wrappe dine negle ind og lade det virke i 8-10min, så vil lakken krakelere og du kan forsigtigt fjerne resterne med en vatrondel.

Bestil tid hos Beauty by Camilla nu!

Trænger du også til lidt ekstra selvforkælelse eller synes du måske at en af dine nærmeste, fortjener lidt ekstra?

Bestil en tid hos én af de skønne kvinder online lige HER! <3

Du har også mulighed for at ringe til 29735859 eller sende en mail til camilla@beautybycamilla.dk .

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar