Add Beauty

Australian Bodycare // Nyheder!

Dette indlæg er sponsoreret af Australian Bodycare

Hey guys <3

Australian Bodycare er mit ultimative yndlings hudpleje brand! Jeg har været så heldig at modtage en masse skønne produkter fra dem, så nu er Australian Bodycare blevet en fast del af min bade-, hår- og hudplejerutine. Jeg vasker min krop i deres skønne body wash og mit hår med deres lækre shampoo og conditioner! Efterfølgende smører jeg hele kroppen ind i deres bodylotion og mine nybarberede ben med deres after shaving body balm. Alle disse skønne produkter kan I finde i mit tidligere indlæg om Australian Bodycare – her kan I også læse meget mere om, hvad der er så specielt ved deres hudplejeprodukter!

Australian Bodycare har netop lanceret to nyheder, som I kan læse om lige her:

FACE MASK // EXFOLIATE & CLEANSE

Med denne Australian Bodycare Face Mask med Tea Tree Oil og sandeltræ-nøddeskaller, får du en nænsom og behagelig behandling af din hud i ansigtet. Sandeltræ-nøddeskallerne fjerner alle de døde hudceller i de øverste lag af huden. Samtidig bliver porerne i huden renset, så du undgår, at der danner sig bakterier, som kan udvikle sig til bumser og andre former for uren hud.

Efter behandlingen efterlades huden blød, glat, fugtet og smidig med et lag af bakteriedræbende Tea Tree Oil. Det er et helt naturligt middel, der har været anvendt i årtusinder af australske aboriginals. Tea Tree Oil stammer fra te-træet. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade fra te-træet til at kurere forskellige hudlidelser. Området med Tea Trees kaldte de indfødte i Australien for ”Healing ground”.

Anvendelse:

  • Påfør Australian Bodycare Face Mask og lad den sidde i minimum 10 minutter.
  • Vask derefter ansigtet med Australian Bodycare Face Wash og afslut med en omgang plejende Australian Bodycare Face Cream.

Start med at bruge produktet 1-2 gange ugentligt, samt eventuelt oftere i de mere udsatte perioder, hvor hormonerne er på overarbejde i kroppen. Efter nogle ugers behandling kan du eventuelt nedsætte frekvensen til en gang ugentligt.

Køb Australian Bodycare Face Mask 149 DKK. Køb også hele face-serien som indeholder en face wash, face tonic, face cream og spot stick for 399 DKK.

BODY SCRUB // DEEP CLEAN

Dette er en eksfolierende body scrub med sandeltræ-nøddeskaller og naturlig Tea Tree Oil. Australian Bodycare Body Scrub giver en plejende deep clean af din hud over hele kroppen. Produktet efterlader din hud blød og opfrisket, samt beskyttet af den antibakterielle Tea Tree Oil. Denne body scrub er velegnet til at forebygge bumser på kroppen, nedgroede hår, talgknopper, hudorme og andre former for uren hud. Perfekt til alle hudtyper – også dig med allergier og sart hud.

Med den naturlige Australian Bodycare Body Scrub får du masseret og renset de øverste lag i huden for døde hudceller, fjernet urenheder i huden og renset den helt i dybden. Australian Bodycare Body Scrub kan anvendes de steder på kroppen, hvor der er brug for en virkelig dybderensning af huden og for at få fjernet døde hudceller og urenheder i hudens porer.

Body Scrub er fri for sulfater, er mild og bidrager til hudens naturlige pH-værdi. Produktet indeholder helt naturlige aktiver. Dette gør det, til det perfekte valg for dig, der foretrækker at undgå parabener og som ønsker naturlige aktiver. Produktet er også ideelt til dig, som har sart hud da det selvfølgelig er dermatologisk testede.

Tea Tree Oil er et naturligt produkt udvundet af te-træet. Det har en antibakteriel virkning, og lægger sig som et beskyttende lag over huden, så bakterierne har svært ved at få fodfæste og angribe hudens porer. Derved nedsætter du risikoen for at få bumser og andre urenheder i huden.

Anvendelse:

Brug Australian Bodycare Body Scrub 1-2 gange om ugen i forbindelse med badet.

  • Påfør det på våd hud og massér huden i cirkelbevægelser, der hvor der er mest brug for pleje.
  • Skyl derefter body scrub’en af med rindende vand og vask efter med Australien Bodycare Body Wash.
  • Til sidst tørres huden nænsomt, og behandlingen afsluttes med at påsmøre et plejende og forebyggende lag Australian Bodycare Body Lotion på huden.

Køb Australian Bodycare Body Scrub for 139 DKK. Køb også Australien Bodycare Body Wash samt Australian Bodycare Body Lotion i et samlet sæt til kun 199 DKK!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar