Beauty

MAKEUP LOOK // Morphe X Kylie Cosmetics

Hey guys <3

Det er ved at være længe siden sidste makeup look kom på bloggen, men nu har jeg endelig haft tid til at lege lidt med makeuppen igen!

Dette look er lavet ved brug af min elskede MORPHE 35F – Fall Into Frost Palette som jeg I kan finde mit review af lige HER. Udover den smukke øjenskygge palette, har jeg også brugt kunstige øjenvipper fra MORPHE, som jeg vil komme nærmere ind på senere i indlægget. Til at fremhæve mine læber, har jeg brugt et af Kylie Cosmetics’ mest populære Lip Kits.

Hvis I vil vide, hvordan jeg skabte dette makeup look, then keep reading… <3

Øjenskygge

Step 1: Først har jeg påført en rød/brændt orange farve over øjenlåget. Til dette har jeg brugt Deluxe crease brush fra Real Techniques. Jeg har herefter trukket samme farve med ned under øjet (ca. 1 cm fra den yderste øjenkrog ind mod midten af øjet). Til dette har jeg brugt Accent brush fra Real Techniques.

Step 2: På hele øjenlåget, har jeg påført en guld/orange farve. Denne farve er meget fremtrædende, hvilket sætter fokus på øjnene samt får øjnene til at fremstå større. Til dette har jeg brugt Base shadow brush fra Real Techniques.

Step 3: Den gule farve, har jeg brugt på midten af øjenlåget for at skabe en pop-out effekt. Samme farve har jeg brugt til at lave en linje under det midterste af øjet. Til dette har jeg brugt Base shadow brush  samt Accent brush fra Real Techniques.

Step 4: For at skabe en dybde, har jeg i globelinjen påført en mørkerød farve. Til dette har jeg igen brugt Deluxe crease brush fra Real Techniques

Step 5: Til sidst, har jeg brugt en highlighter under brynene og i de inderste øjenkroge. Til dette har jeg brugt Base shadow brush  samt Accent brush fra Real Techniques.

Alle børster jeg har brugt, kan købes i ét samlet sæt HER.

Vipper

Jeg har først bukket og efterfølgende lagt et tyndt lag mascara på mine naturlige vipper. Herefter har jeg påført mine yndlings vipper fra Morphe. Vipperne kan købes for £3.99  HER.

Læber

På mine læber har jeg påført Kylie Cosmetics’ meget populære Lip Kit Candy K, som I ser til højre på billedet. Jeg har først optegnet mine læber med lip liner og herefter påført et tyndt lag matte liquid lipstick.

Læs mit review af Kylie Jenner’s Lip Kits HER.

Dette er altså, hvordan jeg skabte dette sensommer/efterårs makeup look. Jeg håber at I kan lide det! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Malue Jasmine
  12. september 2017 den 11:10

  VILDT smukt!
  Elsker virkelig bronze-farven <3

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  12. september 2017 den 16:55

  Virkeligt lækkert look!

 • Svar
  Anne-Mette Højbjerg
  13. september 2017 den 10:26

  Jeg elsker virkelig også min 35F palette. 🙂 Glæder mig til at lege ekstra meget med den her til Efteråret. <3 Sammen med min 35OM og 35OS.

  … Anne-Mette – http://www.giz-blog.dk

 • Svar
  Simone
  13. september 2017 den 11:45

  Wow, så flot! <3

 • Svar
  Pernille Kit Larsen
  18. september 2017 den 4:45

  Fed farve som passer næsten alt slags 🙂

 • Skriv kommentar