Fashion

Lala Berlin // Fall favorites

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med milium.dk

Hey guys <3

Jeg er helt vild med det skønne mærke Lala Berlin, og har her samlet mine efterårsfavoritter til jer! Alle disse items kan købes hos milium.dk .

Halstørklædet som I ser nederst på billedet, købte jeg selv tilbage i foråret 2017 og jeg forguder det! Det er lavet af 100% cashmere og er derfor super blødt og lækkert at have om halsen. Tørklædet er også super lækkert at bruge som sjal, når det bliver for koldt indenfor.

Det andet halstørklæde, synes jeg også er mega fint og passer helt perfekt til det danske efterår og den kolde vinter, som vi går i møde.

De to iPhone covers, har begge et rigtig lækkert design. Coveret øverst til venstre passer godt til dig der elsker farver og mønster, men coveret nederst til højre, passer bedre til dig der er vild med et neutralt og klassisk look til dit cover.

Jeg synes at t-shirten, da den er meget neutral og derfor kan styles på flere forskellige måder. Jeg tænker at den kunne være rigtig flot til at par stramme sorte jeans, et par sorte støvler, en læderjakke og et af de to tørklæder fra kollagen.

Som jeg flere gange har nævnt, er jeg helt vild med tasker og denne er ikke en undtagelse! Jeg har aldrig været vild med rygsække, men nu hvor jeg har fået øjnene op for designerrygsække, har jeg ændret mening. Jeg synes det er vildt fedt, at man har gjort rygsække fashion!

Lala Berlin er et high end brand og koster derfor lidt ekstra. Med dette taget i betragtning, synes jeg at det er en fair pris at betale for den kvalitet du får. Jeg betalte i sin tid 3000 DKK for mit tørklæde, men jeg fortryder det bestemt ikke!

Hvad synes I om Lala Berlin og har I en favorit item af samme mærke? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Frk. Mejer
  16. september 2017 den 14:17

  Hvor er det nogle fine ting! ?

 • Svar
  Helene
  17. september 2017 den 22:31

  Det er nogle lækre ting! Elsker at kunne pakke mig ind i tørklæder i efteråret!

 • Skriv kommentar