Personal

Kære alle mine skønne læsere!

Kære alle mine fantastisk skønne læsere! <3

Først og fremmest – tusind tak fordi I følger med på bloggen og et kæmpe tak til alle jer der liker, kommenterer på mine opslag og skriver til mig privat! Det betyder så ubeskriveligt meget for mig og jeg er så taknemmelig! Som billedet afslører er jeg ugens blogger hos Bloggers Point, hvilket jeg er rigtig stolt af. Denne titel kunne jeg ikke have fået uden jer – bloggen ville slet ikke være det den er i dag uden jer, så tusind tak for jeres opbakning! <3

I forbindelse med min kåring som ugens blogger hos Bloggers Point, har jeg skrevet en artikel som jeg håber I vil læse! Artiklen er at finde lige her.

Jeg har for nylig oprettet en profil som influencer hos bestfluence.dk, hvor I læsere kan rate os influencere (bloggere, youtubere mf.). Her kan I vurdere os på troværdighed, opførsel, kvalitet, interaktion samt skrive hvad vi gør godt og hvad vi kan gøre bedre. Det er super nemt at oprette sig som følger og det tager ikke mere end et par minutter at rate!

Det vil betyde så meget for mig, hvis jeg kunne få mine faste læsere til at oprette sig som følgere hos bestfluence.dk og rate min blog! På denne måde får I indflydelse på bloggen og jeg vil kunne følge med i, hvad I synes er godt og mindre godt her på bloggen.

I kan finde min profil lige her. På forhånd af hjertet tak! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

9 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  4. september 2017 den 10:51

  Hvis du har lyst kan vi give hinanden feedback på Bestfluence? 🙂 <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   4. september 2017 den 11:08

   Jeg forsøgte faktisk at give dig feedback, men det kan man ikke som influencer…❤️

   • Svar
    Simone
    4. september 2017 den 12:29

    Kan man ikke? – Ej hvor nederen ❤️?

 • Svar
  Camilla Christine
  4. september 2017 den 12:09

  Best influence, hvad gør det udover at give anmeldelser af hinanden? Giver det trafik og lignende? ❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   4. september 2017 den 15:18

   Du kan vel sammenligne det med Trust Pilot for influencers, som tager kampen om mod click-bait, løgne og utroværdighed på de sociale medier❤️

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  4. september 2017 den 12:13

  Ej det lyder spændende! Det må jeg lige kigge på 🙂 tillykke med at du er ugens blogger ?

 • Svar
  Camilla Sofie
  4. september 2017 den 17:13

  Stort tillykke, meget velfortjent 😀

 • Skriv kommentar